Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Hexen Analogue - Opinie o produkcie.
08.08.2023, 08:05
kot_kreskowy nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło, główny błąd wynikał z tego iż potraktowałem to jako normalna substancje stymulująca xD ale tutaj nie było mowy o książkowym zachowaniu zwłaszcza że nawet teraz jak wstałem po tych 3h snu (XD) to poza fizycznym wycieczeniem, nie odczuwam typowego dla stymulantów zjazdu.
Przynajmniej osoby nowe i nie obyte z tym, wiedzą jak z tym pracować xD.
Czeslawo no tutaj się kierowałem jedynie nostalgia xD a czy taka odskocznia.. może i, jak podejdziesz do tego w odpowiedni sposób, starzy stimiarze itp co pamiętają Henia i będą oczekiwac podobnego stanu mogą się zawieść, ale ktoś nowy co Hexen znał z opowiadan i recek innych stwierdzi że dobre
Przynajmniej osoby nowe i nie obyte z tym, wiedzą jak z tym pracować xD.
Czeslawo no tutaj się kierowałem jedynie nostalgia xD a czy taka odskocznia.. może i, jak podejdziesz do tego w odpowiedni sposób, starzy stimiarze itp co pamiętają Henia i będą oczekiwac podobnego stanu mogą się zawieść, ale ktoś nowy co Hexen znał z opowiadan i recek innych stwierdzi że dobre