Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
4-MMC Original - Opinie o produkcie.
@"PUDZILLA" jak to nie? Ja odrazu praktycznie podebralem po pojawieniu się i dostałem białe większe bryły i suchy biały śnieg co praktycznie żadnego zapachu nie miał tylko ten piękny legendarny zapach. Następne dwa razy już było wilgotnie i baaardzo intensywnie zapachowo ale działanie cały czas za każdym razem praktycznie takie same.
W dochodzenie bawić się nie będziemy bo nie mamy tego w naturze hahah
Ważne ze jest i klepie! Utęsknieniem czekaM na zrównoważony zapach 😂😂
Ale tez dodam ze 3 tygodnie już nie pobierałem MMC wiec czekam na dobre informacje od was
Jak ktoś jest pojęty i ogarnięty na forum to widzi ze często się sorty zmieniają raz są przeroczyste raz brązowe raz żółte to wszystko pewnie zależy od tego jak synteza wyjdzie tak samo pewnie jest z MMC podejrzewam
W dochodzenie bawić się nie będziemy bo nie mamy tego w naturze hahah
Ważne ze jest i klepie! Utęsknieniem czekaM na zrównoważony zapach 😂😂
Ale tez dodam ze 3 tygodnie już nie pobierałem MMC wiec czekam na dobre informacje od was
Jak ktoś jest pojęty i ogarnięty na forum to widzi ze często się sorty zmieniają raz są przeroczyste raz brązowe raz żółte to wszystko pewnie zależy od tego jak synteza wyjdzie tak samo pewnie jest z MMC podejrzewam
Be objective and honest.