Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
MDPV, orgie, zabójstwo, psychoza i antywirus - John McAfee
10.08.2023, 12:45
Po MDPV trzeba się bardzo mocno ogarnąć. W sumie detox nie jest jakiś bardzo traumatyczny ale trzeba zadbać głównie o układ cholinergiczny, dopaminergiczny i serotoninowy.
Kluczem w działaniu pochodnych valerofenonu jest :
1) bardzo mocna blokada receptorów cholinergicznych głównie muskarynowych - czyli tej samej podgrupy która tak chętnie blokują DELIRIANTY
2) bardzo mocna blokada wychwytu zwrotnego dopaminy i noradrenaliny
Przy 1 części sam do końca nie wiem jak to ogarnąć ? Bo nie wiem czy trzeba nasilić działanie acetylocholiny czy działać w jakiś sposób na te receptory ale w 2 części trzeba zwiększyć pulę katecholamin więc i serotoniny.
Do tego trzeba badać choćby stres, bo taki zalew dopaminy jest mocno stresujący dla organizmu.
Od razu zaznaczę, że benzo to nie jest najlepszy pomysł.
Kluczem w działaniu pochodnych valerofenonu jest :
1) bardzo mocna blokada receptorów cholinergicznych głównie muskarynowych - czyli tej samej podgrupy która tak chętnie blokują DELIRIANTY
2) bardzo mocna blokada wychwytu zwrotnego dopaminy i noradrenaliny
Przy 1 części sam do końca nie wiem jak to ogarnąć ? Bo nie wiem czy trzeba nasilić działanie acetylocholiny czy działać w jakiś sposób na te receptory ale w 2 części trzeba zwiększyć pulę katecholamin więc i serotoniny.
Do tego trzeba badać choćby stres, bo taki zalew dopaminy jest mocno stresujący dla organizmu.
Od razu zaznaczę, że benzo to nie jest najlepszy pomysł.