Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
4-MMC Original - Opinie o produkcie.
13.08.2023, 13:49
Wolfdopalamyznacie:E nie ma co wpierdalać gargantuicznych dawek, jak to sugeruje MikuśRKP. To nie są jakieś mistyczne proszki, do których wystarczy modlitwa do Escobara w intencji jebania prokuratora, żeby działało jak należy. Prawda jest taka, że po ciągach na cmc trzeba by było zacząć na kutasie stawać, żeby mmc klepało jak za dawnych lat. Na poprzednich stronach wątek był wyjaśniany. Sam widzę po sobie, że przy dawce 150mg (więcej nie brałem) to mogę elewacje na szczękę zakładać, żeby mi nie wyleciała przypadkiem, ale rush kurewski, ale sero ledwo co czuć, musiałbym zajebać dwa razy większą dawkę, żeby poczuć TO co tak na prawdę chciałbym, ale nie ma sensu dopierdalać się takimi dawkami. Lepiej odstawić, zadbać o suplementację, dietę, zdrowie z definicji, niż przebijać się przez szklany sufit tolerancji.
Wilku, pamiętam Twoje posty z 3mmc, pamiętam jeszcze tą euforie na forum, gdy 3mmc wracało na salony (2018 rok), ale nie pamiętam, żebyś pisał, że to kopie jak dawniej. Nie ma co się tak nastawiać, to nie wina proszku, bo ja beztolerkowcom kilku pokazałem to i stwierdzam, że takiej mocy dostawać nie powinni.
Wilku, pamiętam Twoje posty z 3mmc, pamiętam jeszcze tą euforie na forum, gdy 3mmc wracało na salony (2018 rok), ale nie pamiętam, żebyś pisał, że to kopie jak dawniej. Nie ma co się tak nastawiać, to nie wina proszku, bo ja beztolerkowcom kilku pokazałem to i stwierdzam, że takiej mocy dostawać nie powinni.