Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
NEP - N-etylonorpentedron
horsii tak to robię, ponieważ ileś lat temu przedobrzyłem okrutnie z krajówką, od 21 do 4 poszło z 2.5g(wiadomo jakiej jest jakości, dlatego tyle), pojebało mi się na długi okres fizycznie. Od tamtej pory nie ruszałem stimów, ale 3,4cmc i podobne szły czasami tydzień bez jedzenia i spania(pod koniec to szły sniffy 0.5 co 30 minut) aż człowieka odcinało na 20h podczas leżenia. Po prostu jeśli coś w głowie zapełniało tą stymulację, nie patrzyłem na efekty fizyczne(chyba że już się ciemno przed oczami robiło). Nie wiem, może jestem już wyczulony, bo skoro takie zajeżdżanie organizmu euforykami nie zakończyło się SORem, to ten NEP nie byłby tak szkodliwy po wrzucie 30mg na raz xD. Jednak jak czuję tą noradrenalinę, od razu przypomina się ten przypadek sprzed lat. XD
Na razie tego NEPa nie ruszam, nie wiem jak się za to zabrać szczególnie jak waga nie działa. 😬
Do teraz odpuściłem wszystko na pół roku, bo widziałem że za bardzo lecę, od tego czasu tylko ten nepik kupiony.
Na razie tego NEPa nie ruszam, nie wiem jak się za to zabrać szczególnie jak waga nie działa. 😬
Do teraz odpuściłem wszystko na pół roku, bo widziałem że za bardzo lecę, od tego czasu tylko ten nepik kupiony.