Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
NEP - N-etylonorpentedron
14.08.2023, 01:07
horsii nie no nie takie typowe omamy słuchowe, tylko np. robiliśmy w miejscu gdzie byli współlokatorzy, coś stuknęło gdzieś, a ja opierdalalem towarzyszy żeby pilnowali bo ktoś nieproszony nadchodzi. Oni mi mówili że to gdzieś tam indziej, ale ja twardo że TRZEBA DMUCHAĆ NA ZIMNE i chuj, a że ja najlepsze robiłem to oni pod drzwi, a ja sobie spokojnie wtedy kresliłem.
Co ciekawe jedna z dziewczyn która nam towarzyszyla, zawsze mówiła że mam schizy zachorowała na schizofrenię parę miesięcy po tych akcjach. Izolacja od otoczenia(byliśmy jedną zgraną paczką, z nikim innym się nie wychodziło), co raz mniejszy kontakt > psychiatryk.
Myślę że to przez to że zawsze byłem ostrożny. Po prostu nie mogę przesadzać jak wtedy i będzie okej.
Co ciekawe jedna z dziewczyn która nam towarzyszyla, zawsze mówiła że mam schizy zachorowała na schizofrenię parę miesięcy po tych akcjach. Izolacja od otoczenia(byliśmy jedną zgraną paczką, z nikim innym się nie wychodziło), co raz mniejszy kontakt > psychiatryk.
Myślę że to przez to że zawsze byłem ostrożny. Po prostu nie mogę przesadzać jak wtedy i będzie okej.