Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
(nie)Trip Raport
Mój bad trip
Byłem w Tarnowie w 20K16 r z ziomkiem korzystając z okazji wstąpiliśmy do Hiindu Pointa zabraliśmy parę naście paczek wiśni i mięty po czym poszliśmy pod Świt na winkiel gzie postanowiliśmy zrobić krechy po chwili podchodzi ziomek i pyta się co robimy to my gadamy że żremy ścierwo a on gada że czeka na zioma z którym ma jarać maczane i pyta czy jaramy z nim no to jaramy lufa leci w obieg potem druga ziom mówi że leci ma Mościce i czy ruszamy z nim my na to że nie bo za niedługo spierdalamy na miejscówkę ziomo pyta się czy mu nie odbijemy coś żeby miał z ziomkiem no to leci wymiana zielone za białe idziemy na miejscówkę między czasie idziemy na bramę na której robimy sznity po całym opakowaniu na głowę mój ziomek mówi że jak zajaramy to będzie lepsza faza no to bijemy korki poleciało parę korów nagle załącza się dzika faza ziomek pluje i gada że mu sucho w ryju ja leje bekę z niego i ze wszystkiego idę się odlać wracam parze się na grecha a on tarza się po ziemi trzymam jego głowę ale nie da się huj się telepie naglę podchodzi jakaś grupa i pyta się czy wszystko okej ja gadam że nie bo grzela się telepie ale zaraz go pozbieram z ziemi zbiera się wiara jakiś kolo gada że dzwoni po pogotowie mija pięć minut zjawia się erka ziomal leży bez ruchu pytam się go czy żyje on nic zabieram mu temat z kieszeni i gadam ratownikowi że jaraliśmy dopy i tak wyszło on na to z którego sklepu ja mu mówię że z tego koło komendy zabierają ziomka do karetki mija chwila i nikogo nie ma zmyli się wszyscy mija dzień dzwonie do ziomka czy wszystko okej i czy żyje on na to że tak
na szczęście wyszedł z tego cało od tego czasu nie ruszam jarania żadnych dopałów i radzę każdemu nie palić tego ścierwa tylko się zbić z kimś na piątkę tematu mj bo przez te dopalacze do palenia było najwięcej przedawkowań gdyby nie te wodorosty to pewnie były by dalej te stacjonary które czasami się przydawały
na szczęście wyszedł z tego cało od tego czasu nie ruszam jarania żadnych dopałów i radzę każdemu nie palić tego ścierwa tylko się zbić z kimś na piątkę tematu mj bo przez te dopalacze do palenia było najwięcej przedawkowań gdyby nie te wodorosty to pewnie były by dalej te stacjonary które czasami się przydawały
Wiadomości w tym wątku |
(nie)Trip Raport - przez Kajabuza - 27.08.2023, 07:15
RE: (nie)Trip Raport - przez Mrs.Darkness - 27.08.2023, 10:40
RE: (nie)Trip Raport - przez fiodor - 27.08.2023, 14:15
RE: (nie)Trip Raport - przez kot_kreskowy - 27.08.2023, 14:40
RE: (nie)Trip Raport - przez Kajabuza - 27.08.2023, 17:16
RE: (nie)Trip Raport - przez baskabarbara - 28.08.2023, 05:27
RE: (nie)Trip Raport - przez JaTylkoPatrze - 28.08.2023, 06:50
RE: (nie)Trip Raport - przez Mef123 - 07.09.2023, 19:17
RE: (nie)Trip Raport - przez horsii - 07.09.2023, 23:05
RE: (nie)Trip Raport - przez kot_kreskowy - 09.09.2023, 15:07
RE: (nie)Trip Raport - przez DissoEnjoyer - 21.10.2023, 16:08