Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Co robisz kiedy czujesz że jest "za grubo"?
12.09.2023, 12:31
Raz w życiu tak miałem że było za grubo i to po MDPHP.
Co wtedy zrobiłem. Spytałem na forum kompetentnych ludzi, bardziej na priw niż we wątku.
Sprawdziłem niektóre teorie: wypij piwo zbije faze - nie zadziało - pogorszyło, zapal zioło tak samo jak piwo, faza była większa. Poleżałem trochę, ale wiadomo jak to z leżeniej
a najlepiej zadziałał ruch na świeżym powietrzu i czekanie aż faza minie, która trwała w nieskończoność bo ponad 13 godzin.
@"kot_kreskowy" zawsze mówi: "Trzeba być twardy, i czekać aż samo przejdzie" Święte słowa
Według mnie to jest najlepszy sposób.
Potem wyciągnąć wnioski i nie doprowadzać drugi raz do tej sytuacji. Człowiek uczy się na błędach i to jest najlepsza nauka.
Co wtedy zrobiłem. Spytałem na forum kompetentnych ludzi, bardziej na priw niż we wątku.
Sprawdziłem niektóre teorie: wypij piwo zbije faze - nie zadziało - pogorszyło, zapal zioło tak samo jak piwo, faza była większa. Poleżałem trochę, ale wiadomo jak to z leżeniej
a najlepiej zadziałał ruch na świeżym powietrzu i czekanie aż faza minie, która trwała w nieskończoność bo ponad 13 godzin. @"kot_kreskowy" zawsze mówi: "Trzeba być twardy, i czekać aż samo przejdzie" Święte słowa

Według mnie to jest najlepszy sposób.
Potem wyciągnąć wnioski i nie doprowadzać drugi raz do tej sytuacji. Człowiek uczy się na błędach i to jest najlepsza nauka.
(✦ ‿ ✦)
...świat jest taki, jaki myślisz, że jest...