Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
4-MMC Original - Opinie o produkcie.
12.09.2023, 18:26
No i git bo temat jest konkret.
Nie rozumiem jak kogoś może to nie klepać skoro mnie, starego ćpaka z oceanem doświadczenia, klepało aż kurwa miło😁 i to po uprzednim ojebaniu przeszło pięciu gram mdma
I to w zasadzie z dnia na dzień.
Pomimo zdewastowania serotoniny potężnym mdma od duszka, delikatnym odpoczynku oraz uzupełnieniu podstawowych supli i zjedzeniu obiadu...
Obiadu, kurwa....😂 Zeżarłem porcje odłożone na cały weekend😂, jednak skusiłem się na tego euforycznego drapieżcę😎
Jest moc taka, jakiej spodziewam się po prawilnym mefedronie.
Wjeżdża miłosna euforia, która przeważa cały peak. Speed jest tu tylko dodatkiem.
Libido wypierdolone pod sufit😎
No i ta cudowna pluszowość ciała...
To jest niewyjęte❤
Jeśli ktoś jest rozczarowany po standardowych dawkach, to albo niech nie żre wcześniej tyle klefa albo zwiększy po prostu dawkowanie tego.
Może jeszcze zmienić lekarza, choć wątpię aby to cokolwiek poprawiło😎
Polecam fhoooy❤
KRÓL JEST TYLKO JEDEN!
Nie rozumiem jak kogoś może to nie klepać skoro mnie, starego ćpaka z oceanem doświadczenia, klepało aż kurwa miło😁 i to po uprzednim ojebaniu przeszło pięciu gram mdma
I to w zasadzie z dnia na dzień.
Pomimo zdewastowania serotoniny potężnym mdma od duszka, delikatnym odpoczynku oraz uzupełnieniu podstawowych supli i zjedzeniu obiadu...
Obiadu, kurwa....😂 Zeżarłem porcje odłożone na cały weekend😂, jednak skusiłem się na tego euforycznego drapieżcę😎
Jest moc taka, jakiej spodziewam się po prawilnym mefedronie.
Wjeżdża miłosna euforia, która przeważa cały peak. Speed jest tu tylko dodatkiem.
Libido wypierdolone pod sufit😎
No i ta cudowna pluszowość ciała...
To jest niewyjęte❤
Jeśli ktoś jest rozczarowany po standardowych dawkach, to albo niech nie żre wcześniej tyle klefa albo zwiększy po prostu dawkowanie tego.
Może jeszcze zmienić lekarza, choć wątpię aby to cokolwiek poprawiło😎
Polecam fhoooy❤
KRÓL JEST TYLKO JEDEN!
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?