Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
4-MMC Original - Opinie o produkcie.
20.09.2023, 19:31
@"PUDZILLA"
Precyzyjniej sobie życzysz?
Gramy to.
Są dwie bramki, w jednej wyobraź sobie wielkiego spoconego śmierdzącego murzyna z wielką kosmatą maczugą, który właśnie skończył serię martwego i zajebał bąka po grochówce;
Natomiast w drugiej młodziutka piekna niewiasta o włosach pięknych jak warkocz komety z oczami niczym rubiny cycuszkami jak ulubiona podusia a cipeczkę jak ulubiony kisiel.
To którą bramkę wybierasz?
Chciałeś konkretów? Voilà...
A następnym razem jak będziesz chciał rozmawiać z kimś jak z debilem, to nie wiem,ale może na dopku poszukaj.
I nie rżnij głupa bo nie jestem knypkiem, z którym będziesz sobie pogrywał.
Mam nadzieję że wyraziłem się jasno.
Precyzyjniej sobie życzysz?
Gramy to.
Są dwie bramki, w jednej wyobraź sobie wielkiego spoconego śmierdzącego murzyna z wielką kosmatą maczugą, który właśnie skończył serię martwego i zajebał bąka po grochówce;
Natomiast w drugiej młodziutka piekna niewiasta o włosach pięknych jak warkocz komety z oczami niczym rubiny cycuszkami jak ulubiona podusia a cipeczkę jak ulubiony kisiel.
To którą bramkę wybierasz?
Chciałeś konkretów? Voilà...
A następnym razem jak będziesz chciał rozmawiać z kimś jak z debilem, to nie wiem,ale może na dopku poszukaj.
I nie rżnij głupa bo nie jestem knypkiem, z którym będziesz sobie pogrywał.
Mam nadzieję że wyraziłem się jasno.
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?