Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
4-MMC Original - Opinie o produkcie.
21.09.2023, 12:21
@"PUDZILLA"
Dość.
Oszczerstwa? Przecież jakiś czas temu wymienialiśmy wiadomości nt różnic w działaniu alf od ducha i esco, co pisałeś, że bardziej Ci pasuje profil escobarowy. To są oszczerstwa?
Stary, ja nie wiem, być może teraz nie walisz, nie stoje Ci za plecami, ale po tamtej wymianie pw kojarzę że lubisz przyjebać.
Widzisz, Ty mnie nazywasz stimiarzem a jednak tematy które głównie ćpię to cmc.
Alfa czy tam inny stymulant wpada raz na jakiś czas i są to oo dłuższego czasu ilości nieprzekraczające 2-3gram, co zresztą widać w reckach, a opisuję 99% dostaw.
Poco my tą dyskusję prowadzimy?
Znowu chcesz sobie coś udowodnić?
Mam Ci przyznać w czymś rację?
Mogę to zrobić jeśli przyniesie Ci to ulgę.
Wiesz co Ci powiem? Nazywaj mnie jak chcesz, pisz sobie co tam chcesz, jebie mnie to. Pokazujesz tym tylko jak bardzo jesteś toksyczny, i jak bardzo nie potrafisz odpuścić.
Pozdrawiam
Dość.
Oszczerstwa? Przecież jakiś czas temu wymienialiśmy wiadomości nt różnic w działaniu alf od ducha i esco, co pisałeś, że bardziej Ci pasuje profil escobarowy. To są oszczerstwa?
Stary, ja nie wiem, być może teraz nie walisz, nie stoje Ci za plecami, ale po tamtej wymianie pw kojarzę że lubisz przyjebać.
Widzisz, Ty mnie nazywasz stimiarzem a jednak tematy które głównie ćpię to cmc.
Alfa czy tam inny stymulant wpada raz na jakiś czas i są to oo dłuższego czasu ilości nieprzekraczające 2-3gram, co zresztą widać w reckach, a opisuję 99% dostaw.
Poco my tą dyskusję prowadzimy?
Znowu chcesz sobie coś udowodnić?
Mam Ci przyznać w czymś rację?
Mogę to zrobić jeśli przyniesie Ci to ulgę.
Wiesz co Ci powiem? Nazywaj mnie jak chcesz, pisz sobie co tam chcesz, jebie mnie to. Pokazujesz tym tylko jak bardzo jesteś toksyczny, i jak bardzo nie potrafisz odpuścić.
Pozdrawiam
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?