Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
4-MMC Original - Opinie o produkcie.
21.09.2023, 14:53
Stary nie pamiętam, pamietam rozmowę i tyle. Więc skojarzyłem, że ćpiesz alfę.
Mogłem? Mogłem.
Jeśli nie walisz to spoko. Mi nic do tego.
Pisząc nakurwiać mam na myśli po prostu ćpać, bardzo często używam tego słowa, nie zauważyłeś?
Jeśli poczułeś jakąś ujmę w związku z tym, to sorry. Nie to było moim celem.
Nie traktuj mnie jak debila i tyle bo nim kurwa nie jestem.
Powiedziałem Ci już kiedyś, że nie szukam tu zwady z nikim, jednak od dłuższego czasu odczuwam ataki z Twojej strony gdy tylko mam odmienne zdanie na jakiś temat.
Proponuję abyśmy dali spokój, bo to się nigdy nie skończy.
@"PUDZILLA"
Nie unikałem, tylko byłem w pracy i niekonieczmie mam czas na posiadówki na czacie. Na dodatek jestem chory od kilku dni, mam temperaturę, łeb mnie napierdala to mogę nie mieć nastroju na pogaduszki.Gdy palę szluga mam chwilę na wbicie posta, jest mi tak łatwiej i wygodniej.
Maniek
Przepraszam za spam, jak możesz to pousuwaj to gówno bo faktycznie dwie strony spamu tylko temat zaśmieca.
Przynajmniej w czymś się zgadzamy
Mogłem? Mogłem.
Jeśli nie walisz to spoko. Mi nic do tego.
Pisząc nakurwiać mam na myśli po prostu ćpać, bardzo często używam tego słowa, nie zauważyłeś?
Jeśli poczułeś jakąś ujmę w związku z tym, to sorry. Nie to było moim celem.
Nie traktuj mnie jak debila i tyle bo nim kurwa nie jestem.
Powiedziałem Ci już kiedyś, że nie szukam tu zwady z nikim, jednak od dłuższego czasu odczuwam ataki z Twojej strony gdy tylko mam odmienne zdanie na jakiś temat.
Proponuję abyśmy dali spokój, bo to się nigdy nie skończy.
@"PUDZILLA"
Nie unikałem, tylko byłem w pracy i niekonieczmie mam czas na posiadówki na czacie. Na dodatek jestem chory od kilku dni, mam temperaturę, łeb mnie napierdala to mogę nie mieć nastroju na pogaduszki.Gdy palę szluga mam chwilę na wbicie posta, jest mi tak łatwiej i wygodniej.
Maniek
Przepraszam za spam, jak możesz to pousuwaj to gówno bo faktycznie dwie strony spamu tylko temat zaśmieca.
Przynajmniej w czymś się zgadzamy
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?