Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Hexen Analogue - Opinie o produkcie.
14.05.2022, 14:49
Nie sadzilem ze przyjdzie na weekend. Spodziewalem sie na nastepny. Zjadlem 1g krajowki przez caly dzien. Na wieczor wypilem 2 piwa i zjadłem 150mg kwetiapiny zeby usnac i pojsc spac. Juz odciety wchodze na forum patrze i kod do paki. Czym predzej sie ubieram i wyskakuje po pakunek , szkoda ze nie zorientowalem sie jakies 4 h wczesniej to wczesniej zaczal bym badania i nie byly by prowadzone po kwetiapinie. Zajebane z 50 mg lekko ruszylo , kolejne 50mg. Potem zajebana setka cos ruszylo na speeda , gadke eufo nie odczulem tylko pusty stim taki z dosc zauwazalna paranoja. Typowe gdzies ktos idzie , cos sie w krzakach ruszylo , mienilo sie w oczach , omamy sluchowe xD
Klona szpacilem cala noc i chuj z tego wyszlo musialem z tym przetrwac pare h. Az w koncu ujebalem sobie zarowe , niby byly komantarze ze nie klepie vapo ale jako ze kiedys tylko jakis analog pentka od besta. I tutaj dzialanie mnie zadziwilo. Smak chujowu strasznie chemiczny. Ale wejscie momemtalne nie wiem ile sypalem poprostu troche i lapalem po pare buchow i zdecydowanie lepiej mi sie to palilo gdyz wszystkie schizy ustapily po buchu tego. Gadka momentalnie sie zalaczyla pobudzony bylem bardziej niz po sniffie. Ogolem sniffem to slaby hexen.
Opinia ogolna
Sniff 7/10
Vapo 9/10
Tylko co moge zrobic z tym czarnym osadem w zarowce, musze robic nowa czy da sie to jakos umyc?
Klona szpacilem cala noc i chuj z tego wyszlo musialem z tym przetrwac pare h. Az w koncu ujebalem sobie zarowe , niby byly komantarze ze nie klepie vapo ale jako ze kiedys tylko jakis analog pentka od besta. I tutaj dzialanie mnie zadziwilo. Smak chujowu strasznie chemiczny. Ale wejscie momemtalne nie wiem ile sypalem poprostu troche i lapalem po pare buchow i zdecydowanie lepiej mi sie to palilo gdyz wszystkie schizy ustapily po buchu tego. Gadka momentalnie sie zalaczyla pobudzony bylem bardziej niz po sniffie. Ogolem sniffem to slaby hexen.
Opinia ogolna
Sniff 7/10
Vapo 9/10
Tylko co moge zrobic z tym czarnym osadem w zarowce, musze robic nowa czy da sie to jakos umyc?