Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Ciśnieniowe akcje!!!
Mam jeszcze jedno.
Znajomy pracował w poczcie, tzn Poznałem go jak mi dowoził pierwsze paki z kolka.
Kiedyś idę najebany trochę patrzę wyskakuje on z fury pocztowej a mi w głowie po alko zawsze cisnienie rosło.
Centrum miasta, ludzie chodzą a ja jeb za klamkę, fura otwarta.
Wziąłem kilka pak które na oko przypominały TE paki i poszedłem w swoją stronę.
W żadnej nie było tego co chciałem, jakieś bzdety.
W jednej natomiast jakaś mała dziewczynka do cioci taki uroczy list napisała i jakiś gadżet własnoręcznej roboty.
Ile ja się nadochodzilem co gdzie jak żeby bez przypału to dotarło do tej cioci to Rutkowski może mi buty czyścić.
Okazało się że zaadresowane na ojca tej cioci, ja pukam ojciec w szoku co to za Szczyl mówi że ma coś od xxxxx dla yyyyy dał mi numer telefonu, prosiłem żeby nawet nie pytał o co chodzi, że po prostu mam prezent od małej dla cioci i mam misję go dostarczyć.
Szczegółów więcej nie pamiętam ale ostatecznie wiem, że ciocia dostała swój list i podarunek.
Edit a wiecie poryty beret, zchizy, że to już zgłoszone i co zginęło, że już śledztwo prowadzone a ja musiałem w tym wszystkim jakoś to zrobić.
I później się Obudzilem, ponieważ to był sen Naturalnie
PS. Polono XD rozjebało mnie to w tamtym wątku XD Cierpliwość jest cnotą a Tyś cierpliwie czekał
Znajomy pracował w poczcie, tzn Poznałem go jak mi dowoził pierwsze paki z kolka.
Kiedyś idę najebany trochę patrzę wyskakuje on z fury pocztowej a mi w głowie po alko zawsze cisnienie rosło.
Centrum miasta, ludzie chodzą a ja jeb za klamkę, fura otwarta.
Wziąłem kilka pak które na oko przypominały TE paki i poszedłem w swoją stronę.
W żadnej nie było tego co chciałem, jakieś bzdety.
W jednej natomiast jakaś mała dziewczynka do cioci taki uroczy list napisała i jakiś gadżet własnoręcznej roboty.
Ile ja się nadochodzilem co gdzie jak żeby bez przypału to dotarło do tej cioci to Rutkowski może mi buty czyścić.
Okazało się że zaadresowane na ojca tej cioci, ja pukam ojciec w szoku co to za Szczyl mówi że ma coś od xxxxx dla yyyyy dał mi numer telefonu, prosiłem żeby nawet nie pytał o co chodzi, że po prostu mam prezent od małej dla cioci i mam misję go dostarczyć.
Szczegółów więcej nie pamiętam ale ostatecznie wiem, że ciocia dostała swój list i podarunek.
Edit a wiecie poryty beret, zchizy, że to już zgłoszone i co zginęło, że już śledztwo prowadzone a ja musiałem w tym wszystkim jakoś to zrobić.
I później się Obudzilem, ponieważ to był sen Naturalnie
PS. Polono XD rozjebało mnie to w tamtym wątku XD Cierpliwość jest cnotą a Tyś cierpliwie czekał
Wiadomości w tym wątku |
Ciśnieniowe akcje!!! - przez Kajabuza - 15.05.2022, 12:19
RE: Ciśnieniowe akcje!!! - przez voice.of.voiceless - 15.05.2022, 13:22
RE: Ciśnieniowe akcje!!! - przez KACPER - 16.05.2022, 11:39
RE: Ciśnieniowe akcje!!! - przez Szyderca - 15.05.2022, 16:06
RE: Ciśnieniowe akcje!!! - przez krzysko - 15.05.2022, 16:07
RE: Ciśnieniowe akcje!!! - przez Polono - 15.05.2022, 16:09
RE: Ciśnieniowe akcje!!! - przez Kajabuza - 15.05.2022, 16:40
RE: Ciśnieniowe akcje!!! - przez Polono - 15.05.2022, 16:47
RE: Ciśnieniowe akcje!!! - przez Kajabuza - 15.05.2022, 16:52
RE: Ciśnieniowe akcje!!! - przez Kajabuza - 16.05.2022, 12:44
|