Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
4-MMC Original - Opinie o produkcie.
29.09.2023, 22:11
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 29.09.2023, 22:12 przez voice.of.voiceless.)
2 tygodnie przerwy od jakiejkolwiek dawki mmc, zamiana ashwaghandy na bacope i gingko biloba (3tygodnie stosowane), zarzucilem 200mg i zmiażdzyło mnie. Poczulem sie jakbym pierwszy raz klefa zarzucil, nie widzialem co pisze, latajoncy obras, strach pomyslec co by bylo gdybym zarzucił oral.
Lukas1985 ashwe bralem 3 lata no i dzialanie tego mmc no, mocne ale dupy nie urywa, jednak nie bedzie jak za dawnych lat, a 150mg wrzucane bylo. Bacope i milorzab biore jakies 3 tygodnie juz, czy to na prawde taka robote z serotoniną robi? czulem się normalnie jakbym zjadł z 2-3 pigalaki, niby tylko 50mg wiecej od poprzedniego maxa, ale skala czopki nieporównywalnie większa. Nie wierzyłem, że jeszcze taki stan kiedykolwiek osiągnę, a jednak.
12/10 - jak za pierwszym razem z ketonem
Lukas1985 ashwe bralem 3 lata no i dzialanie tego mmc no, mocne ale dupy nie urywa, jednak nie bedzie jak za dawnych lat, a 150mg wrzucane bylo. Bacope i milorzab biore jakies 3 tygodnie juz, czy to na prawde taka robote z serotoniną robi? czulem się normalnie jakbym zjadł z 2-3 pigalaki, niby tylko 50mg wiecej od poprzedniego maxa, ale skala czopki nieporównywalnie większa. Nie wierzyłem, że jeszcze taki stan kiedykolwiek osiągnę, a jednak.
12/10 - jak za pierwszym razem z ketonem