Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Czy na pewno chcesz głosować na Konfederację?
03.10.2023, 08:59
co z tego jak wygląda partia od środka? czy trzeba komuś wyjaśniać, że polityka to jest gra interesów, a nie żadna racjonalna sprawa? biedron matkę napierdalał i co, ludzie głosujący na lewicę napierdalają swoje matki? głosując na Konfederację głosujesz na ich program, z którego powinni być rolziczani politycy przez suwerena, czyli naród. Bezpartyjni to jest podbudówka pisu, PJJ nie ma realnych szans na wejście do sejmu, na czuba Tanajno chcesz głosować?
albo Konfederacja, albo kontynuacja, a co bedzie dalej, zobaczymy po wyborach.
jak również kompletnie nie rozumiem takiego "ja to tu tylko zostawie" bez żadnego komentarza, to jak zesrać się na chodniku i liczyć, że ktoś powącha twoje gówno i będzie starał się je zidentyfikować. To jest takie nie wiem, ale sie wypowiem, o wróć, bardziej pasuje, "jestem świadomy więc wiem" i się wypowiem...
albo Konfederacja, albo kontynuacja, a co bedzie dalej, zobaczymy po wyborach.
jak również kompletnie nie rozumiem takiego "ja to tu tylko zostawie" bez żadnego komentarza, to jak zesrać się na chodniku i liczyć, że ktoś powącha twoje gówno i będzie starał się je zidentyfikować. To jest takie nie wiem, ale sie wypowiem, o wróć, bardziej pasuje, "jestem świadomy więc wiem" i się wypowiem...