Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Czy na pewno chcesz głosować na Konfederację?
03.10.2023, 19:34
Jasna sprawa, że prawda leży po środku.
Mnie najbardziej irytuje fakt, że politycy zapewniają nas o swoich poglądach, po czym skaczą z kwiatka na kwiatek po innych partiach byleby tylko pozostać przy korycie. I nagle się okazuje, że nurt partii do której przechodzi dziwnym trafem spasował się z jego poglądami XD
Co to ma być???
I ja rozumiem, że tylko krowa zdania nie zmienia, ale żeby nagle taka drastyczna zmiana nurtu? WTF 😂
Co do Mentzena, słyszałem kiedyś o tym całym Akcie Konfederacji Gierzwałdzkiej, lecz nie przypuszczałem, że tam chodzi o stworzenie państwa kościelnego.
Nastepna sprawa - dążenie do wyjścia z Unii Europejskiej; to będzie katastrofa i to w naszym przypadku jeszcze większa od Brexitu. Trzebaba pamiętać, że cały czas jesteśmy beneficjentem a nie płatnikiem tak jak była Wielka Brytania. Koszt Polexitu to bedzie katastrofa gospodarcza. Wyobrażacie sobie, że dużą część tego chajsu będzie trzeba zwrócić?
Następna sprawa - brak aborcji dla ofiar gwałtu. Serio???
O braku tolerancji wyznaniowej czy uczuciowej nie wspomnę.
I żeby nie było,
"Sławomir Mentzen: Tak chcemy żyć!
1. Proste i niskie podatki
2. Dobrowolny ZUS dla przedsiębiorców
3. Zniesienie biurokracji przy budowie domów i mieszkań
4. Ochrona gotówki
5. ZERO socjalu dla Ukraińców"
ja to co wymieniłeś, te główne 5 postulatów popieram całym sobą👍
Jednak jest również wiele rzeczy, których nie potrafię zaakceptować bo z mojego punktu widzenia jest to popierdolone.
Jednocześnie nie wyobrażam sobie oddania głosu na pis/lewicę/hołownię czy psl.
Nie skreślam jeszcze konfy aczkolwiek zastanawiam się jeszcze nad platformą. (Chociaż uważam że ryży chuj powinien odejść na emeryturę)
Mnie najbardziej irytuje fakt, że politycy zapewniają nas o swoich poglądach, po czym skaczą z kwiatka na kwiatek po innych partiach byleby tylko pozostać przy korycie. I nagle się okazuje, że nurt partii do której przechodzi dziwnym trafem spasował się z jego poglądami XD
Co to ma być???
I ja rozumiem, że tylko krowa zdania nie zmienia, ale żeby nagle taka drastyczna zmiana nurtu? WTF 😂
Co do Mentzena, słyszałem kiedyś o tym całym Akcie Konfederacji Gierzwałdzkiej, lecz nie przypuszczałem, że tam chodzi o stworzenie państwa kościelnego.
Nastepna sprawa - dążenie do wyjścia z Unii Europejskiej; to będzie katastrofa i to w naszym przypadku jeszcze większa od Brexitu. Trzebaba pamiętać, że cały czas jesteśmy beneficjentem a nie płatnikiem tak jak była Wielka Brytania. Koszt Polexitu to bedzie katastrofa gospodarcza. Wyobrażacie sobie, że dużą część tego chajsu będzie trzeba zwrócić?
Następna sprawa - brak aborcji dla ofiar gwałtu. Serio???
O braku tolerancji wyznaniowej czy uczuciowej nie wspomnę.
I żeby nie było,
"Sławomir Mentzen: Tak chcemy żyć!
1. Proste i niskie podatki
2. Dobrowolny ZUS dla przedsiębiorców
3. Zniesienie biurokracji przy budowie domów i mieszkań
4. Ochrona gotówki
5. ZERO socjalu dla Ukraińców"
ja to co wymieniłeś, te główne 5 postulatów popieram całym sobą👍
Jednak jest również wiele rzeczy, których nie potrafię zaakceptować bo z mojego punktu widzenia jest to popierdolone.
Jednocześnie nie wyobrażam sobie oddania głosu na pis/lewicę/hołownię czy psl.
Nie skreślam jeszcze konfy aczkolwiek zastanawiam się jeszcze nad platformą. (Chociaż uważam że ryży chuj powinien odejść na emeryturę)