Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
3-CMC Ice - Opinie o produkcie
04.10.2023, 16:13
dzony
Szczerze to nie wiem ile jest na fotce bo część zjedzona wcześniej.
Tak jak wspomniał @"PUDZILLA" , nie ma obecnie nic bardziej czystszego od ice'a.
Jakościowo to jest kosmos. Już samo to, że materiał klepie nawet 50% dłużej od standardowych trójek robi wrażenie.
Do tego zero, ZERO jakiegokolwiek strucia, max libido czy możliwość jedzenia robi z tego potwora zakup warty zachodu.
Miej na uwadze, że ja tak samo jak Ty, jestem fanem euforycznych sortów i to w tym się najlepiej odnajduję, a skoro speedowej trójce dałem maksymalną notę, to o czymś to kurwa świadczy😎
Brać i się nie zastanawiać, bo czegoś takiego może później już nie będzie okazji testować.
Takiej jakości nie pamiętam od lat. Serio.
To jest taki sam sztos jak pierwszy sort 4mmc. No kurwa cudo😁
W sensie jakości, nie fazy.
Szczerze to nie wiem ile jest na fotce bo część zjedzona wcześniej.
Tak jak wspomniał @"PUDZILLA" , nie ma obecnie nic bardziej czystszego od ice'a.
Jakościowo to jest kosmos. Już samo to, że materiał klepie nawet 50% dłużej od standardowych trójek robi wrażenie.
Do tego zero, ZERO jakiegokolwiek strucia, max libido czy możliwość jedzenia robi z tego potwora zakup warty zachodu.
Miej na uwadze, że ja tak samo jak Ty, jestem fanem euforycznych sortów i to w tym się najlepiej odnajduję, a skoro speedowej trójce dałem maksymalną notę, to o czymś to kurwa świadczy😎
Brać i się nie zastanawiać, bo czegoś takiego może później już nie będzie okazji testować.
Takiej jakości nie pamiętam od lat. Serio.
To jest taki sam sztos jak pierwszy sort 4mmc. No kurwa cudo😁
W sensie jakości, nie fazy.
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?