Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Wasze ulubione przyrządy do aplikacji przeróżnych rzeczy.
05.10.2023, 15:06
Sniff - rurka
Oral - kapsułki, łyżeczka
PR - strzykawka z wężykiem
Ostatnio większość tematu przerabiam pupunią i zaobserwowałem ciekawą zależność. Otóż zwały mam albo bardzo minimalne, albo nie mam ich wcale.
Do tego fazy przeżywam o wiele intensywniej.
Podając temat tą obrzydliwą Twoim zdaniem metodą omijam większość układu pokarmowego, gardło, nos, zatoki oraz zapewne inne organy, więc nie wiem kto tu się bardziej szanuje, ja czy Ty...😎
Na iv jeszcze nie dorosłem bo nie mam mózgu. Gdybym go miał, to z pewnością pierdoliłbym te sniffy czy orale i bawiłbym się instalacją, która zapewnia pełne spektrum doznań.
Niestety z tym co obecnie mam w głowie, pogrążyłbym się całkowicie bo nie mam po prostu takich kompetencji by móc się tak bawić.
Oral - kapsułki, łyżeczka
PR - strzykawka z wężykiem
(04.10.2023, 20:20)Szaryno123 napisał(a): @"Twilight Sparkle" No w żyłę ani w dupe nie wale tematu bez przesady, szanujmy się
Ostatnio większość tematu przerabiam pupunią i zaobserwowałem ciekawą zależność. Otóż zwały mam albo bardzo minimalne, albo nie mam ich wcale.
Do tego fazy przeżywam o wiele intensywniej.
Podając temat tą obrzydliwą Twoim zdaniem metodą omijam większość układu pokarmowego, gardło, nos, zatoki oraz zapewne inne organy, więc nie wiem kto tu się bardziej szanuje, ja czy Ty...😎
Na iv jeszcze nie dorosłem bo nie mam mózgu. Gdybym go miał, to z pewnością pierdoliłbym te sniffy czy orale i bawiłbym się instalacją, która zapewnia pełne spektrum doznań.
Niestety z tym co obecnie mam w głowie, pogrążyłbym się całkowicie bo nie mam po prostu takich kompetencji by móc się tak bawić.
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?