Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Waporyzacja na poważnie - waporyzatory, zastosowanie, opinie, porady, dyskusja
06.10.2023, 18:26
Ja posiadam xmaxa starry 3.0 od nieco ponad roku dzięki czemu czas pracy można już śmiało liczyć w roboczo godzinach. Ogółem sprawdza się dobrze, podoba mi się także opcja precyzyjnego doboru temperatury i jej duży zakres do 250'C co pozwala na waporyzacje haszy czy destylatów ( potrzebna jest do tego specjalna wkładka z drucianą gąbką bez niej nie polecam bo stuff się topi i zapycha cały ustnik, niestety mądry polak po szkodzie). Rozmontowanie i czyczenie jest bardzo proste i łatwe. Jedyny problem jaki z nim miałem to ilość sesji 5min możliwych do wykonania na jednym ładowaniu spadła z 8 do 3 jednak po kolejnym miesiącu grzania wróciła do 6 więc nie nażekam.
Wiadomości w tym wątku |
Waporyzacja na poważnie - waporyzatory, zastosowanie, opinie, porady, dyskusja - przez voice.of.voiceless - 06.10.2023, 07:29
RE: Waporyzacja na poważnie - waporyzatory, zastosowanie, opinie, porady, dyskusja - przez kot_kreskowy - 06.10.2023, 11:51
RE: Waporyzacja na poważnie - waporyzatory, zastosowanie, opinie, porady, dyskusja - przez voice.of.voiceless - 06.10.2023, 12:18
RE: Waporyzacja na poważnie - waporyzatory, zastosowanie, opinie, porady, dyskusja - przez Martin - 06.10.2023, 18:26
|