Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Wasze odklejki po dragach XD
Odklejka Przelekła:
Nagrać kawałek o Forum Dopal, dla zajawy, a teraz sprawa wagi... 85 kg.
Od ponad roku, na każdym badaniu które wkręca pisanie, wiele godzin spędzam na pisaniu np. refrenu którego nigdy nie dokończyłem.
Na początku był to jeden bit i na 100% to miał być on.
Za każdym razem zmieniałem co, do kogo, czy ma w nim być czuć wrogość. Np Admin zdjął mi bana więc naćpana bania ucieszona zachwala coś, ale bez imion.
Przykładowy fragment refrenu, po zdjęciu mi bana przez Admina:
Albo nie. 😁
Niestety ta początkowa wersja miała klimat taki spod ciemnej gwiazdy, więc miałby poważne tematy poruszane, ale nie znam prawdy, a od farmazonów zdala, jak nie moja sprawa.
Dałem sobie luz. Wesoły bit i czułe słówka. ❤️
Nagrać kawałek o Forum Dopal, dla zajawy, a teraz sprawa wagi... 85 kg.
Od ponad roku, na każdym badaniu które wkręca pisanie, wiele godzin spędzam na pisaniu np. refrenu którego nigdy nie dokończyłem.
Na początku był to jeden bit i na 100% to miał być on.
Za każdym razem zmieniałem co, do kogo, czy ma w nim być czuć wrogość. Np Admin zdjął mi bana więc naćpana bania ucieszona zachwala coś, ale bez imion.
Przykładowy fragment refrenu, po zdjęciu mi bana przez Admina:
Albo nie. 😁
Niestety ta początkowa wersja miała klimat taki spod ciemnej gwiazdy, więc miałby poważne tematy poruszane, ale nie znam prawdy, a od farmazonów zdala, jak nie moja sprawa.
Dałem sobie luz. Wesoły bit i czułe słówka. ❤️