Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
4-MMC Original - Opinie o produkcie.
12.10.2023, 07:43
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 12.10.2023, 07:45 przez wiktororban.)
(11.10.2023, 19:41)Epsiakos napisał(a): On ma analog a nie igły, to nawet nie stało obok 4mmc a jedyną wspólna obu produktów jest wspomniane "4mmc" w nazewnictwie..
Jak ich synth Coco po którym nogi odmówiły mi posłuszeństwa i miałem poważne problemy z poruszaniem się.
Stołowanie się u nich może powodować kalectwo
Nie wiem co ma za substancje ale postać igieł jest i to napewno jakiś bk..ziomek próbował ale to nie ma znaczenia bo nawet jakby miał gwiezdny pył to jego ceny są tak z dupy że nawet nie warto sobie głowę zaprzatac..synth Coco faktycznie niebezpieczne..po 3 malutkie kresce miałem schizy gorsze niż po Alfie a pozytywnych efektów prawie w ogole
Gołąb odebrany 4 pierwsza klasa. Prawie zero pieczenia, smrodu chemicznego brak..potwierdzam sort iglasty...większe testy wieczorem...jak mówił Tuco Salamanca z Breakin Bad waląc kryształ z końca noża " that's what im taking about!!!!"..Dj Esco..probably coolest Dj in the world...