Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Przykre zapachy po zażywaniu.
19.10.2023, 22:41
Ja wychodzę na deszcz
A tak serio, to dużo zależy od naszych organizmów. Pot potowi nierówny. W sensie zapachu.
Niektórych ludzi pot ma bardzo intensywny zapach. Czasem nawet aż taki 'octowy', no jebie na kilometr.
Inni natomiast mogą nie przykładać większej uwagi do higieny a i tak nic od nich nie czuć.
Osobiście mam bardzo delikatny zapach potu, nawet latem nie mam z tym większych problemów.
Podczas testów sporo jaram i to bardziej to jest wtedy moim problemem.
Bez świecy zapachowej w zasadzie nie melanżuję. Wystarcza nawet taka z biedry zs 8zł i to już robi robotę co do szlugów.
Kajabuza ten patent z płynem do płukania też czasem stosuję.
Dobrze jest mieć do tego płyn perfumowany👍
A tak serio, to dużo zależy od naszych organizmów. Pot potowi nierówny. W sensie zapachu.
Niektórych ludzi pot ma bardzo intensywny zapach. Czasem nawet aż taki 'octowy', no jebie na kilometr.
Inni natomiast mogą nie przykładać większej uwagi do higieny a i tak nic od nich nie czuć.
Osobiście mam bardzo delikatny zapach potu, nawet latem nie mam z tym większych problemów.
Podczas testów sporo jaram i to bardziej to jest wtedy moim problemem.
Bez świecy zapachowej w zasadzie nie melanżuję. Wystarcza nawet taka z biedry zs 8zł i to już robi robotę co do szlugów.
Dobrze jest mieć do tego płyn perfumowany👍
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?