Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
4-MMC Original - Opinie o produkcie.
21.10.2023, 21:08
@"PUDZILLA"
Uważam tak bo w owym czasie odczuwałem zdecydowaną większość cmc-ków jakby bardziej pluszowo. Pokusiłbym się nawet o stwierdzenie, że leniwie.
Dopaminę, tak wyraziście czuję gdzieś no nie wiem, od pół roku?
A jak wjechał mef w grudzie to co czułeś?
Pierwszy sort. Ten:
Sero to mnie wtedy zalało jakbyś palnikiem lód rozpuszczał
Naprawdę, to był prawdopodobnie trip życia.
I to kurwa po snifie...
W obecnym ryżowo-iglastym sorcie coś tam czuć serotoninę, ale to jakby porównać rybę z rekinem.
Niby się na początku chce załadować ale dopa ją tłamsi. Robi się mocno, bardzo mocno. I wydaje mi się, że jest tam coś jeszcze. Dlatego zapytałem czy to może być nora, bo to aż klatę chce rozerwać po zdublowaniu dawki. Jest WOW niewąskie.
I ten speed tym bardziej tłamsi euforię im więcej wrzucasz.
Temat bezapelacyjnie jest kozakiem, no ale kurwa...
Oddawać grudę...😍
Escobar Składam oficjalny wniosek o reaktywację sortu z czerwca. Tego co wjechał jako pierwszy. Jest szansa na powrót tego cudeńka?
Uważam tak bo w owym czasie odczuwałem zdecydowaną większość cmc-ków jakby bardziej pluszowo. Pokusiłbym się nawet o stwierdzenie, że leniwie.
Dopaminę, tak wyraziście czuję gdzieś no nie wiem, od pół roku?
A jak wjechał mef w grudzie to co czułeś?
Pierwszy sort. Ten:
Sero to mnie wtedy zalało jakbyś palnikiem lód rozpuszczał
Naprawdę, to był prawdopodobnie trip życia.
I to kurwa po snifie...
W obecnym ryżowo-iglastym sorcie coś tam czuć serotoninę, ale to jakby porównać rybę z rekinem.
Niby się na początku chce załadować ale dopa ją tłamsi. Robi się mocno, bardzo mocno. I wydaje mi się, że jest tam coś jeszcze. Dlatego zapytałem czy to może być nora, bo to aż klatę chce rozerwać po zdublowaniu dawki. Jest WOW niewąskie.
I ten speed tym bardziej tłamsi euforię im więcej wrzucasz.
Temat bezapelacyjnie jest kozakiem, no ale kurwa...
Oddawać grudę...😍
Escobar Składam oficjalny wniosek o reaktywację sortu z czerwca. Tego co wjechał jako pierwszy. Jest szansa na powrót tego cudeńka?
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?