21.10.2023, 22:08
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 21.10.2023, 22:08 przez SztywnyMisza.)
Przypomniała mi się odklejka kiedys po dopku to bym chyba 2017 rok nie pamiętam dokładnie ale coś takiego zamówiony dopek od Rcmag tak zwany magiceseence coś w tym stylu dokładnie pamiętam jak to się zwało ale klepało jak popierslolne siedzę w piwnicy w sumie stoję jaram bucha pogięło mnie czułem się jakbym w innej rzeczywistości był i lekko się chwialem na nogach w piwnicy miałem kalenadrz powieszony a za tym kelendarzem był pająk tak zwany kątnik domowy taki skurwysyn wielki czarny po czym zachwialem się na ten kalendarz i uderzyłem ręka w ten kalendarz za tym był pająk xD gdzies na mózgu mi się ujebalo że ten pająk chce mnie za to że się w jego bazę wpierdoliłem chce mnie ujebać stałem na środku piwnicy obsrany że mnie zaatakuje XDDDD wymachujac i i rzucając różnymi przedmiotami w ten kalendarz po czym gdzieś po 5 minutach wpadłem na pomysł żeby z piwnicy spierdolić a że mam nisko rurę zajebalem głowa w tą rurę i tyle z historii obudziłem się chyba gdzies po po godzinie już ogarnięty to były czasy