Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Z jaką firmą kurierską masz najgorsze wspomnienia? - 10/25
26.10.2023, 17:44
kot_kreskowy pracowałem u nich trochę parę lat temu, więc wiem jak to od zewnątrz wygląda. Nikt tam kurwa nie wiedział co się dzieje Ich wewnętrzne oprogramowanie do obsługi paczek itd. było tak wydolne, jak ich infolinia zresztą, i to za czasów gdy nie byo bota, tylko jakiś zmęczony praktykant na słuchawce. Teraz to nie wiem, może jest lepiej u nich, ale chyba nic już nie zmieni tego jak postrzegam te firmę.
O poczcie polskiej w sumie zapomniałem... zawsze rozpierdala mnie że niektóre te panie które tam robią 324324245 lat na poczcie, zdaje się że nie wiedzą co to jest poste restante
- No dobrze poste restante, ale na jaki adres?
- Na adres placówki prosze pani, w której sie właśnie znajdujemy
- Ale pana domowy adres, bo ja wpisać muszę żeby wyszukać w systemie
- Ale do czego pani domowy, jak na przesyłce go nigdzie nie ma?
- To pan adres poczty podał?
- Tak. To jest poste restante. Odbiór w placówce.
XDD
No i kurwa klasyka gatunku - przychodzisz sobie na pocztę odebrać poste restante o 12, i słyszysz że nie ma, bo listonosz je wziął ze sobą xD. I trzeba czekać do wieczora aż wróci i je przyniesie z powrotem.
O poczcie polskiej w sumie zapomniałem... zawsze rozpierdala mnie że niektóre te panie które tam robią 324324245 lat na poczcie, zdaje się że nie wiedzą co to jest poste restante
- No dobrze poste restante, ale na jaki adres?
- Na adres placówki prosze pani, w której sie właśnie znajdujemy
- Ale pana domowy adres, bo ja wpisać muszę żeby wyszukać w systemie
- Ale do czego pani domowy, jak na przesyłce go nigdzie nie ma?
- To pan adres poczty podał?
- Tak. To jest poste restante. Odbiór w placówce.
XDD
No i kurwa klasyka gatunku - przychodzisz sobie na pocztę odebrać poste restante o 12, i słyszysz że nie ma, bo listonosz je wziął ze sobą xD. I trzeba czekać do wieczora aż wróci i je przyniesie z powrotem.