Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Hexen Analogue - Opinie o produkcie.
31.10.2023, 23:14
(30.10.2023, 21:47)Czeslawo napisał(a): Epsiakos Możesz już miarodajnie wypowiedzieć o tym analogu Hexa od Escobar ? Jestem ciekawy jak obceny sort wypada.
Powiem tak, jest lepszy niz poprzedni sort ale nie przebadalem go pod wszystkimi kątami.
Generalnie zauwazylem ze dawki 20-30mg jest optymalna zeby byla wlasciwa faza czyli tak jak poprzedni sort, jak sie przesadzi to generalnie mamy przeplatanke
Raz jest fajnie pozwole sobie uzyc slowa - szybko
A raz totalnie zmula, ziewanie sie odpala i nawet oczy potrafia sie przymknac i w tym samym momencie koncentracja spada itp.
Zarzucenie wiecej niz 400mg na strzal - odcina jak Benzo na 20-30min(szczur mi przekazal) a potem sie pojawia kardio potezne i bardzo upierdliwe (do 2-3h)
Zauwazylem rowniez ze tym razem na dorzutki ciagnie straszliwie, kolor bialy a zapach nawet przypomina Hexen.
Oceny nie zmieniam gdyz dalej daleko temu do hexenu, niby teraz wiekszosc fazy sie laczy (nie ma juz jak wczesniej ze raz wejdzie clearhead raz np chec do dzialania) ale dalej brak jakiegokolwiek Rushu a samo logowanie jest dosc dlugie xD czuc od poczatku ale potrzebuje 10-15min zeby rozkrecic sie do np Poziomu Nepa
Dalej substancja jest nie przewidywalna tak naprawde, ja mialem przy dawce 20mg po dorzutce dziwna sytuacje a mianowicie zamiast gonitwy mysli to pusto w glowie i to doslownie, przez chwile nawet nie kontrolowalem ust i mi slina skapnela