Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Zażywasz sam czy ze swoją drugą połówką?
02.11.2023, 13:38
Kiedy jadłam, zawsze z drugą połówką. Niestety moja druga połówka była jest od wielu lat zbyt mocno wkręcona wiec związek nie przetrwał. Najgorsze były kłamstwa, wychodził, wracał naćpany, albo ćpał przez 2 miesiące nie widząc, ze nie używam, kłamał w zywe oczy, później twierdząc, ze nawyk kłamania ma z poprzednich zwiazków. Ćpanie (sporadyczne używanie) trójeczek nie przeszkadzało tak bardzo jak kłamstwa. Gdyby nie wbił w stimy i mówił prawdę mielismy szansę na cos wyjatkowego. Miałam do tematu bardzo elastyczne podejście, ba pamietam pierwsze jego zamówienie z forum i slowa "to tylko ten weekend" panuję nad wszystkim. Ten jedyny weekend miał miejsce około 1,5 roku temu, później juz tylko równia pochyła. Jakkolwiek elastycznie do tego podchodziłam, dziś "związki chemiczne" w moim mniemaniu najczęściej są skazane na porażkę.
COKOLWIEK ROBISZ RÓB TO Z GŁOWĄ.
Niech Ci sie kurwa nie wydaje, że Twoja przećpana głowa pracuje prawidłowo! Bo tak do kurwy nedzy nie jest!
COKOLWIEK ROBISZ RÓB TO Z GŁOWĄ.
Niech Ci sie kurwa nie wydaje, że Twoja przećpana głowa pracuje prawidłowo! Bo tak do kurwy nedzy nie jest!
O to jedno proszę Boga, Niech mnie darzy szczęściem takiem: Jak badź pójdzie moja droga, Żebym nie był złym, próżniakiem!