Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
3-CMC - Metaklefedron, 3-chlorometkatynon
04.11.2023, 15:12
(28.10.2023, 07:52)Lifeisbrutal napisał(a): Fakt zapomniałem dodać ilości szły duże potrafiłem 4g klefa dziennie zjeść nie odczuwałem żadnych skutków ubocznych na tamten moment. Odżywiać raczej staram się normalnie nie liczę kalorii ale też nie jem byle czego raczej staram się jeść nabial, owoce.
Suplementacji nie stosuje żadnej jeśli jest coś co może pomóc zregenerować tolerancje to chętnie wysłucham rad. Racja w sumie nie spojrzałem że mamy już 28 października. No i jeszcze jedno pytanie ile w takim razie powinna trwać taka przerwa?
Ps. @"olancucki" Co ty piszesz? Coś Ci się lekko odkleilo xD
Chcesz rady realnej, optymistycxnej czy pesymistycznej?
Realnie do odczucia jakiegokolwiek działania klefa to 2-3 miesiące
Optymistycznie to miesiąc
A pesymistycznie... Pesymistycznie to kolego po 4gr klefa dziennie masz tolerke w rozsypce i może przy rozsądnej suplementacji i trybie życia za pół roku / rok wrócisz do stanu używalności. Znając realia takich for to zrób sobie miesiąc przerwy, jedz dobrze (czyli bez fazy foodów) posuplementuj d3k2mk7 + Wit C w 5-6 dawkach po 200-300mg i kompleks eit z gr B.