Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Czy po oczach można poznać, jakie brałeś narkotyki?
04.11.2023, 19:58
wwojtuss sprawdzenie reakcji zrenic a ocena po tym jak wygladaja, to dwie rozne kwestie. Dla tego nigdy nikt w pracy, na przestrzeni lat, nie zorientowal sie, ze moge byc wystrzelony. Jakby sprawdzil, to byloby zupelnie inaczej
A co do empatogenow to tez nie jest to zasada. Ja jestem Emkozerca i bardzo czesto nie wystepuje u mnie klasyczne poszerzenie zrenic. Byc moze dlatego, ze znam swoj organizm i stosuje zawsze ta sama dawke, ktora mnie zadowala Tak jak szczekoscisk. W ekipie mam zioma, ktory jest przykladem na to jak rozpoznac kogos na emce - biale kropki w kacikach ust, usmiech odslaniajacy dziasla, i szczega tanczaca 2:1. A ja np bez oznak zewnetrznych. Za to wewnetrznie jestesmy na tym samym poziomie. Ciekawa sprawa w sumie
A co do empatogenow to tez nie jest to zasada. Ja jestem Emkozerca i bardzo czesto nie wystepuje u mnie klasyczne poszerzenie zrenic. Byc moze dlatego, ze znam swoj organizm i stosuje zawsze ta sama dawke, ktora mnie zadowala Tak jak szczekoscisk. W ekipie mam zioma, ktory jest przykladem na to jak rozpoznac kogos na emce - biale kropki w kacikach ust, usmiech odslaniajacy dziasla, i szczega tanczaca 2:1. A ja np bez oznak zewnetrznych. Za to wewnetrznie jestesmy na tym samym poziomie. Ciekawa sprawa w sumie
YOUR ATTORNEY
Wiadomości w tym wątku |
Czy po oczach można poznać, jakie brałeś narkotyki? - przez C84S - 04.11.2023, 19:26
RE: Czy po oczach można poznać, jakie brałeś narkotyki? - przez wwojtuss - 04.11.2023, 19:42
RE: Czy po oczach można poznać, jakie brałeś narkotyki? - przez horsii - 04.11.2023, 19:44
RE: Czy po oczach można poznać, jakie brałeś narkotyki? - przez Beeniepatu - 04.11.2023, 19:58
RE: Czy po oczach można poznać, jakie brałeś narkotyki? - przez wwojtuss - 04.11.2023, 20:21
RE: Czy po oczach można poznać, jakie brałeś narkotyki? - przez Beeniepatu - 04.11.2023, 20:33
RE: Czy po oczach można poznać, jakie brałeś narkotyki? - przez elomaniana - 11.12.2023, 19:09
|