Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Hexen Analogue - Opinie o produkcie.
05.11.2023, 21:55
Bo ćpać hexa to kurwa trzeba umić leszcze😎
Zdjęcia nie ma bo trolle wyniosły
Jako specjalista w długodystansowym męczeniu freda ogłaszam to gówno najlepszym sortem jakie do tej pory wyszły! TAK KURWA!
I nie dyskutować. Jak powiedziałem, że jest najlepszy, to tak jest i chuj😎
Po pierwsze primo: zwała, ach ta piękna zwała😁
Bardziej bym to określił mianem zmęczenia niż zwały bo jest serio lajtowo.
I nie mam na myśli zmęczenia po dwóch czy trzech węgorzach w noc. Bo kurwa ojebałem w dobę wór 7gr
Naprawdę, miałem już dużo gorsze zjazdy po klefach.
Pod tym kątem towar jest pierdolonym majstersztykiem, a wiem że ten aspekt może być czynnikiem decydującym o wyborze tego odczynnika.
Poprzednim razem ta sama ilość henia tak mnie przecież przeorała że dwa dni chodzić kurwa nie mogłem, także teraz jest bajeczka.
Po drugie primo: sexy, piczki, kutosy, dildosy, sztuczne pochwy, masturbacja, libido etc...
😎
Po trzecie primo:
Toż to ma takie pierdolnięcie dopaminą że zjeb co ojebał wcześniej 15 gieta innych tematów zamiast paść na ryj, tańcował trzecią dobę😁
A o zajebistości tego sortu niech świadczy fakt, że owy zjeb poprosił o ten temat ponownie w nagrodzie, także ten teges...
Sorry sąsiedzi, lecim dalej z tym koksem😂
Dziękuję Escobar za możliwość testowania tego miłosnego zwierzaka.
KRÓL JEST TYLKO JEDEN!
Zdjęcia nie ma bo trolle wyniosły
Jako specjalista w długodystansowym męczeniu freda ogłaszam to gówno najlepszym sortem jakie do tej pory wyszły! TAK KURWA!
I nie dyskutować. Jak powiedziałem, że jest najlepszy, to tak jest i chuj😎
Po pierwsze primo: zwała, ach ta piękna zwała😁
Bardziej bym to określił mianem zmęczenia niż zwały bo jest serio lajtowo.
I nie mam na myśli zmęczenia po dwóch czy trzech węgorzach w noc. Bo kurwa ojebałem w dobę wór 7gr
Naprawdę, miałem już dużo gorsze zjazdy po klefach.
Pod tym kątem towar jest pierdolonym majstersztykiem, a wiem że ten aspekt może być czynnikiem decydującym o wyborze tego odczynnika.
Poprzednim razem ta sama ilość henia tak mnie przecież przeorała że dwa dni chodzić kurwa nie mogłem, także teraz jest bajeczka.
Po drugie primo: sexy, piczki, kutosy, dildosy, sztuczne pochwy, masturbacja, libido etc...
😎
Po trzecie primo:
Toż to ma takie pierdolnięcie dopaminą że zjeb co ojebał wcześniej 15 gieta innych tematów zamiast paść na ryj, tańcował trzecią dobę😁
A o zajebistości tego sortu niech świadczy fakt, że owy zjeb poprosił o ten temat ponownie w nagrodzie, także ten teges...
Sorry sąsiedzi, lecim dalej z tym koksem😂
Dziękuję Escobar za możliwość testowania tego miłosnego zwierzaka.
KRÓL JEST TYLKO JEDEN!
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?