Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Nocne poty, problemy ze snem, kołatanie serca
07.11.2023, 21:41
A ja się nie zgodzę co do pregabaliny, absolutnie.
Dokładnie to samo mogę powiedzieć o benzodiazepinach. Brane "rozsądnie" mogą być brane długi czas, a jak schodzisz stopniowo to nie będzie okrutnego skręta... To chyba można powiedzieć o niemalże każdej substancji która uzależnia fizycznie?
Benzodiazepiny też tak działają, zdecydowanie skuteczniej od pregabaliny. A co do robienia sieczki z mózgu - mnóstwo jest zależne od użytkownika i jego predyspozycji. Jeden będzie brał latami i nic nie będzie, drugi poje rok i mu korba odjebie.
Najlepiej niech się nie bierze za żadne z tych.
(07.11.2023, 21:13)kodow napisał(a): Brana w odpowiednik dawkach, może być zażywana przez dłuugi czas, a odstawiana stopniowo nie da skręta.
Dokładnie to samo mogę powiedzieć o benzodiazepinach. Brane "rozsądnie" mogą być brane długi czas, a jak schodzisz stopniowo to nie będzie okrutnego skręta... To chyba można powiedzieć o niemalże każdej substancji która uzależnia fizycznie?
(07.11.2023, 21:13)kodow napisał(a): Jest bardzo prospołeczna i działa cuda na nerwy, jednocześnie nie rąbiąc sieczki z mózgu jak benzo.
Benzodiazepiny też tak działają, zdecydowanie skuteczniej od pregabaliny. A co do robienia sieczki z mózgu - mnóstwo jest zależne od użytkownika i jego predyspozycji. Jeden będzie brał latami i nic nie będzie, drugi poje rok i mu korba odjebie.
Najlepiej niech się nie bierze za żadne z tych.