Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Nocne poty, problemy ze snem, kołatanie serca
08.11.2023, 18:54
(07.11.2023, 22:01)kodow napisał(a): horsii najlepiej by tak było, najlepiej byłoby też nie ćpać wogóle i co rano biegać 10km xD
Ale będąc realistami, i biorąc pod uwagę sytacje którą nam przedstawił, moja odpowiedź wynikała z:
- Jak szuka lekarza, i trafi na następnego partacza da mu poprostu inne ssri, albo benzo doraźnie
- Skoro leci na prochach, i ciężko mu je odstawić jest duże prawdopodobieństwo że ma predyspozycje do uzależnień a w benzo jest dużo łatwiej się wjebać
- Pregabaliny nie bierze się doraźnie tylko na codzień, a jej rekreacyjne działanie zaczyna się od kilkukrotnej dawki terapeutycznej - benzo czuć już fajnie bez tolerancji w dawkach terapeutycznych
No pewnie, że najlepiej byłoby przestać całkowicie... robiłem już roczną przerwę i czy dało mi to jakąś dużą różnicę w życiu codziennym? nie
Po wszystkich Waszych wiadomościach jestem już przekonany, że muszę znaleźć odpowiedniego lekarza, który podejdzie poważnie do tematu, muszę szczerze mu wszystko opowiedzieć, otrzymać odpowiednią terapie lekową i poprawić stan mojej głowy oraz odzyskać pewność siebie (może dzięki siłce).
Na ten moment robię kolejną już przerwę od zabawek, a jak się poczuje na siłach, to będę pewnie się bawił dalej, bo życie jest za krótkie, by sobie żałować wszystkiego! Byle głowę mieć na karku... i to zdrową!
I tego Wam wszystkim na koniec życzę - zdrowej głowy
Bo problemy psychiczne to w mojej ocenie jedna z gorszych rzeczy która się może ludziom wylosować
Pozdro i trzymajcie się