Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Jak sobie radzicie z tym by nie mieć smaki?
15.11.2023, 21:20
(15.11.2023, 16:47)Maniek napisał(a): Normalny pracujący codziennie człowiek ma w głowie inne priorytety niż tylko naćpanie się. Poza tym, po całym dniu pracy myśli, żeby zjeść jakiś dobry, ciepły posiłek i o tym, żeby odpocząć i nabrać sił na następny dzień.
Podpisuję się pod tym rękami i nogami.
Kiedy jestem w 'cugu pracującym' ciśnienia na ćpanie zbytnio nie mam i nawet podświadomie robię i planuję wszystko pod pracę czyli wracam z roboty, biorę prysznic, ubieram piżamę robię kolację, potem deser lub piwko i zgon. Serio, nawet nie myślę o tym. Już samo zmęczenie na to nie pozwala,a głowę mi zajmują myśli związane z pracą czy obowiązkami domowymi.
W tygodniu jestem wyłączony też towarzysko aby uniknąć tych 'spątanicznych' kresek fety. One są najbardziej zdradliwe bo dobrze wiemy, że nigdy to nie jest tylko ta jedna jedyna malutka kreseczka. NIGDY.
W weekend, w który nie ćpam - spacer po lesie. Robię przeważnie 12-15km a jak mam chęć i nie nakurwia deszczem to i 20 pęka. Mżawka mnie nie powstrzyma przed wyjściem do lasu. Zawsze ogień💪
Nawet te 5km wtedy zrobić, to całkowicie zmienia samopoczucie. Serio polecam.
A jeśli naprawdę przychodzi ten najgorszy moment to najlepiej ciśnienie uwala masturbacja.
Nie sex.
Właśnie masturbacja.
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?