Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Alfa-PVP - Opinie o produkcie.
19.11.2023, 09:28
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 19.11.2023, 09:30 przez Diabeuu666.)
(18.11.2023, 18:33)Lukas1985 napisał(a): A Ty dalej se z nas jaja robisz. Wysoka cena pierwszych dopow wynikała z tego, że rynek się rozwijał i cala.strumtura dostaw i łańcuchy były niewielkie. Ktoś zamawiał z Chin i puszczał w obieg albo kupował w NL od pewnego vendora. Nakładał gigantyczna marzę i się dorabiał. Nikt nie myślał o tym, że da wysoką cenę, żeby dzieci nie kupowały 😆😂🤣Co Ty bredzisz?
Co do substancji to alfa to tylko alfa po każdej substancji możesz odjechać.
Chłopie. Ty zresz od lat benzo bez którego byś się rozpadł. Cześć Twoich postów to musiałby translator tłumaczyć, bo są nie do końca zrozumiałe. I Ty piszesz, że powinieneś być w kaftanie ? 😅
Ja jestem na ćwiartce clona dziennie bo schodzę z tego szitu już jakiś czas pod okiem lekarza.
Rozpadł? Haha no to mnie nie znasz człowieku.
Czuje się zajebiście, dużo lepiej niż wtedy jak walilem garściami clony dziennie.
Agresja całkowicie zniknęła już, nie ma zamuły i zawieszek, amnezji i dziur w pamięci
I jakie moje posty są Niby nie zrozumiałe? Bo czasem słownik mi zamiast jakiegoś słowa wrzuca inne i tego nie zauważam?
No to fest.
To raczej problem tkwi po Twojej stronie skoro nie potrafisz zatrudnić o jakie słowo chodziło. A jak nie kumasz moich postów ogólnie no to sorry ale nie musisz ich czytac w takim razie 🤷🏻