Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Jaki był twój pierwszy RC? - 11/28
29.11.2023, 08:40
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 29.11.2023, 09:03 przez kiertnik82.)
ZmiataZplanszy Wtedy działało inaczej, nie jestem w stanie stwierdzić czy sorty były inne czy głowa była inna. Ogólnie na codzien nie ćpam i zawsze tak było, że przerwy minimum miesiąc, a często po kilka miesięcy. Moze po prostu z wiekiem też już dana substancja działa inaczej na człowieka, lecz znam kilka osób które także ćpalo tak jak ja bardzo sporadycznie i sądzili że te sorty 4mmc lub 3mmc z czasów legala były lepsze. Ja tak jak mówię, nie jestem w stanie tego stwierdzić, wiem tylko jak działa teraz a jak kiedyś.
Był taki okres że jadłem np. co miesiąc 3mmc około 10 lat temu i gdy raz trafiłem na mefedron to po prostu bomba była o kilka leveli wyżej, jedna lina wypierdalała na 2 godziny i było czuć mega euforię i mega stymulacje, klasyczne działanie mefa. Dzisiaj czy jem 3mmc czy 4mmc to nie ma aż takich różnic i mef działa głównie euforycznie, co zresztą potwierdza kilka użytkowników tego forum.
Ale właśnie bardziej mi tu chodziło o to co napisał horsii że było to już dosyć dawno, jakieś 13 lat temu
Był taki okres że jadłem np. co miesiąc 3mmc około 10 lat temu i gdy raz trafiłem na mefedron to po prostu bomba była o kilka leveli wyżej, jedna lina wypierdalała na 2 godziny i było czuć mega euforię i mega stymulacje, klasyczne działanie mefa. Dzisiaj czy jem 3mmc czy 4mmc to nie ma aż takich różnic i mef działa głównie euforycznie, co zresztą potwierdza kilka użytkowników tego forum.
Ale właśnie bardziej mi tu chodziło o to co napisał horsii że było to już dosyć dawno, jakieś 13 lat temu