Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Hexen Analogue - Opinie o produkcie.
29.11.2023, 20:28
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 29.11.2023, 20:41 przez kot_kreskowy.)
Widzę, że trzeba Cię wyprowadzić z błędu, to lecimy.😎
Po pierwsze primo; nie co tydzień a co dwa tygodnie. Jeśli byłbyś uważny to byś zauważył, że moje opinie pojawiają się w dziale szanownego ElPatrona z reguły kilka dni-do max tygodnia po lądowaniu nagród. A co ile Escobar rozsyła darmoszkę?
Brawo Jasiu👏 Co dwa tygodnie.
Po drugie primo; z całym szacunkiem, ale Ty, dzierżący berło odklejenia multikonciarzu chcesz serio udzielać porad imperatorowi rozpusty?😎
Po trzecie primo; skoro tak się zarzekasz, że ćpasz henia co dwa-trzy miesiące, to weź mi z łaski swojej sensownie wytłumacz gdzie u licha są twoje opinie/recenzje nt produktu???
Żeby nie było - sprawdziłem, przewertowałem ok 40 ostatnich stron docierając do grudnia zeszłego roku.
Napisałeś w tym czasie 23 posty, w tym zamieściłeś 3 lub cztery fotografie sortu(co akurat doceniam). 19 Twoich wpisów to nic nie wnoszące do tematu gównoposty/pierdololo a zdecydowana większość tych shitwpisów to ostatnie dwa miesiące, czytaj - nabijanie pistów
I to nie jest chłopie jedyny dział, w którym taka sytuacja ma miejsce.
Tak jest wszędzie, w każdym dziale każdego vendora i innych tematycznych.
Pomimo, że nie masz nic mądrego, nic wnoszącego cokolwiek ciekawego do tematu do powiedzenia, to i tak musisz wcisnąć choć te jedno zdanie.
Wszystko tak klepane aby tylko nabijać licznik.
Super, zajebiście, że się udzielasz, że jesteś aktywny, ale żeby chociaż z tej Twojej aktywności cokolwiek wynikało to zarówno ja jak i inni forumowicze bylibyśmy przeszczęśliwi, natomiast wyjałowienie Twoich wpisów jest tak bardzo rażące, że aż rzygać się chce i ma to miejsce już od kilku miesięcy.
Pomijam całkowicie Twoje braki w recenzjach/opiniach do których to jesteś zobowiązany regulaminem w zamian za nagrody.
Bo gdybym przeczesał wszystkie działy prochów esco, to nagle okaże się, że we szystkich znajdę 5 Twoich pełnoprawnych opinii...od początku roku!
Bo gdyby ElPatron zechciał tak naprawdę respektować kary ciążące za braki recenzji z nagród to zarówno Ty jak i inne osoby mające w dupie pisanie recek, dostalibyście takie kurwa bany na nagrody, że nie mielibyście co ćpać przez kilka miesięcy.
Taka jest smutna prawda.
I ja nie jestem Ci wrogiem, nie jestem nikomu wrogiem bo bliżej mi do wyciągnięcia ręki a niżeli do walczenia z kimkolwiek, ale skoro chcesz brać te wysokie miejsca na liście nagrodzonych darmoszką - to zapracuj na to.
Chcesz zgarniać co dwa tygodnie darmową dyszkę? Proszę bardzo, nikt Ci tego nie żałuje, ale niech to będzie uczciwie zgarnięta dycha, w duchu sportowej rywalizacji.
Ja jeszcze przyklasnę. Serio.
Ale chcę widzieć RECENZJE.
Dobrego dnia😘
Sorry Maniek za offtop ale musiałem bo za długo to trwa.
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?