Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Czy zdarzyło Ci się coś przedawkować? - 12/05
05.12.2023, 00:44
Jakieś 7 lat temu wynająłem mieszkanie na doby z myślą o melanżu. Mieszkałem wtedy jeszcze z rodziną na codzień.
Mieszanka Włodka, Funky, Alfy oraz innych cudów od Kolekcjonera doprowadziła do tego, że wymiotowałem na koniec krwią. Gdy dostrzegłem w wymiocinach krew, byłem przerażony.
Pamiętam, że nie chcąc robić przypału, część z dragów wyrzuciłem przez okno i pozostawiając cały ten burdel zakluczyłem mieszkanie a klucze wjebałem do skrzynki na listy po czym spierdoliłem do domu.
Na szczęście Ci ludzie nie mieli moich danych bo wstyd jak chuj by był..
Drugi raz to była alfa pihp jakieś 3 lata temu.
Coś koło 2gieta wjebane na raz po czym na tej pojebanej fazie wsypałem w siebie kolejne 6 do 8 gram. Całkiem możliwe, że większość tego na raz.
Dwa dni całkowicie wycięte z pamięci, torsje trwały kilka godzin i ogólnie to myślę, że tego dnia oszukałem przeznaczenie.
Serio, myślę że cudem uniknąłem śmierci...
Mieszanka Włodka, Funky, Alfy oraz innych cudów od Kolekcjonera doprowadziła do tego, że wymiotowałem na koniec krwią. Gdy dostrzegłem w wymiocinach krew, byłem przerażony.
Pamiętam, że nie chcąc robić przypału, część z dragów wyrzuciłem przez okno i pozostawiając cały ten burdel zakluczyłem mieszkanie a klucze wjebałem do skrzynki na listy po czym spierdoliłem do domu.
Na szczęście Ci ludzie nie mieli moich danych bo wstyd jak chuj by był..
Drugi raz to była alfa pihp jakieś 3 lata temu.
Coś koło 2gieta wjebane na raz po czym na tej pojebanej fazie wsypałem w siebie kolejne 6 do 8 gram. Całkiem możliwe, że większość tego na raz.
Dwa dni całkowicie wycięte z pamięci, torsje trwały kilka godzin i ogólnie to myślę, że tego dnia oszukałem przeznaczenie.
Serio, myślę że cudem uniknąłem śmierci...
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?