Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Czy zdarzyło Ci się coś przedawkować? - 12/05
05.12.2023, 10:33
hidden
Zostawię to bez komentarza xd
A odnośnie wody;
"Gdy organizm musi się zmierzyć się z nagłym przypływem dużej ilości wody, może to doprowadzić do obrzęków mózgu i nieprawidłowości podstawowych funkcji życiowych takich jak oddychanie. Zostaje nagle zaburzona równowaga elektrolitów, co może skutkować śmiercią przez upicie się wodą."
A z własnego doświadczenia powiem tak;
Za małolata, podczas pobytu w zk, graliśmy w karty dla zabicia czasu, żeby były jakieś emocje, przegrany wypijał ileś tam wody.
Po kilku przegranych partiach byłem już tak przewodniony, że było mi kurewsko zimno i dostałem drgawek.
Miałem wtedy 18 lat i głupiutki rozumek...
I jeszcze jedno, ja Cię w żadnym wypadku nie atakuję.
Raczej staram się coś przedstawić.
Zostawię to bez komentarza xd
A odnośnie wody;
"Gdy organizm musi się zmierzyć się z nagłym przypływem dużej ilości wody, może to doprowadzić do obrzęków mózgu i nieprawidłowości podstawowych funkcji życiowych takich jak oddychanie. Zostaje nagle zaburzona równowaga elektrolitów, co może skutkować śmiercią przez upicie się wodą."
A z własnego doświadczenia powiem tak;
Za małolata, podczas pobytu w zk, graliśmy w karty dla zabicia czasu, żeby były jakieś emocje, przegrany wypijał ileś tam wody.
Po kilku przegranych partiach byłem już tak przewodniony, że było mi kurewsko zimno i dostałem drgawek.
Miałem wtedy 18 lat i głupiutki rozumek...
I jeszcze jedno, ja Cię w żadnym wypadku nie atakuję.
Raczej staram się coś przedstawić.
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?