Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
4-MMC Original - Opinie o produkcie.
08.12.2023, 03:00
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 08.12.2023, 03:08 przez kot_kreskowy.)
alisamuelali
Jeśli tak jak piszesz, potrzebujesz JEBNIĘCIA na libido a cmc robi Cię tylko w pierwszej dawce, to weź sobie Analog Hexen od tego Vendora.
Serio, nie znam niczego innego co by mocniej na libido wjechało. Może Nep ale to i tak połowa tego co w tym analogu, o którym mówię.
Widzę, że konkretne dawki walisz to nie będziesz miał z Heniem większych problemów aby go opanować.
No i on też mniej na serducho wjeżdża niż 4MMC.
Ja nigdy nie mam problemów z kardio a po testach 4MMC klatę chciało mi rozerwać(prawdopodobnie duży wyrzut noradrenaliny z dopaminą), więc skoro piszesz że coś ci na serducho wjechało, to tym bardziej kierowałbym się ku temu analogowi hex.
Lutuj snifem, celuj w dawki 50-80mg w
zależności od aktualnego samopoczucia.
Ale nie lutuj więcej niż 100mg bo może Cię przytłoczyć i nici z ruchanka😉
Nie bój się go, bo ten proch wybacza naprawdę dużo.
Na pierwszy raz testuj go solo w nieco mniejszej dawce niż docelowa aby zapoznać się z działaniem, to gdy nadejdzie czas zbliżenia to będziesz wiedział co jest 5.
Nie ćpaj go dużo, zakończ zabawę po dwóch, max trzech dawkach.
I jeszcze jedno, orgazm jest tak intensywny że jaja wciąga do dupy, a maczugą możesz niszczyć okoliczne wioski 😎
I nie słuchaj lamusów co piszą "o boże jak to schizuje..." Oni nie mają pojęcia o schizach.👍
Pozdrawiam
Ps. Raczej bym tego nie walił w dzień treningowy, ale to tylko moje zdanie.
alisamuelali
Jakby to nie sprawdziło się to wtedy bierz nepa. Esco nie ma nepa ale jest u ducha.
Jeśli tak jak piszesz, potrzebujesz JEBNIĘCIA na libido a cmc robi Cię tylko w pierwszej dawce, to weź sobie Analog Hexen od tego Vendora.
Serio, nie znam niczego innego co by mocniej na libido wjechało. Może Nep ale to i tak połowa tego co w tym analogu, o którym mówię.
Widzę, że konkretne dawki walisz to nie będziesz miał z Heniem większych problemów aby go opanować.
No i on też mniej na serducho wjeżdża niż 4MMC.
Ja nigdy nie mam problemów z kardio a po testach 4MMC klatę chciało mi rozerwać(prawdopodobnie duży wyrzut noradrenaliny z dopaminą), więc skoro piszesz że coś ci na serducho wjechało, to tym bardziej kierowałbym się ku temu analogowi hex.
Lutuj snifem, celuj w dawki 50-80mg w
zależności od aktualnego samopoczucia.
Ale nie lutuj więcej niż 100mg bo może Cię przytłoczyć i nici z ruchanka😉
Nie bój się go, bo ten proch wybacza naprawdę dużo.
Na pierwszy raz testuj go solo w nieco mniejszej dawce niż docelowa aby zapoznać się z działaniem, to gdy nadejdzie czas zbliżenia to będziesz wiedział co jest 5.
Nie ćpaj go dużo, zakończ zabawę po dwóch, max trzech dawkach.
I jeszcze jedno, orgazm jest tak intensywny że jaja wciąga do dupy, a maczugą możesz niszczyć okoliczne wioski 😎
I nie słuchaj lamusów co piszą "o boże jak to schizuje..." Oni nie mają pojęcia o schizach.👍
Pozdrawiam
Ps. Raczej bym tego nie walił w dzień treningowy, ale to tylko moje zdanie.
alisamuelali
Jakby to nie sprawdziło się to wtedy bierz nepa. Esco nie ma nepa ale jest u ducha.
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?