Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Jakie substancje najczęściej zdarzyło wam się zażywać z poniższych lub innych?
03.01.2024, 20:59
(03.01.2024, 16:40)dzwudziesty napisał(a): Lek o nazwie neurotop 600 (stabilizator nastroju)
Również pozwolę sobie na edycję, skoro pytasz. Praktycznie sam nep/hex i sporadycznie 3cmc. Bardzo sobie zaszkodzilem hulający dzień w dzień natrukany, nie robiąc przerw zarywajac nonstop maratony bez snu... Na szczęście posiedzialem w ośrodku 4,5 miesiąca i się naprawiłem.
Reasumując, jaki z tego wniosek...?
Skoro przerwales bledne koło i wyzwoliles sie (przypuszczam z pomocą osob 3) z tego prywatnego pandemonium, to może warto nie wracac, w te same rejony?...Tylko swiadczy to o tym, iz straciles kontrole, moze dalej jej nie masz, sam musisz sobie odpowiedziec...
Moze warto zmienic, sympatie co do gatunku substancji. Sa takie, ktore moga doraznie dzialac terapeutycznie, wzbogacac i poszerzac horyzonty., upgradowac człeka. Raczej te wszystkie speedy, mozgogwalciciele, robia z czlowieka papke i chodzace zombi, brane bez rozwagi, w ciagach (oczywiscie sa wyjatki) ale z mego doswiadczenia, kiepsko to wyglada "Miećka";-)...zresztą do chlorow tez mam dystans i nieco pogardy ;-). To jest moje zdanie tylko, subiektywny oglad....