Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Ząbki kły, czyli czy straciłeś zęby od ćpania
06.01.2024, 00:10
Chuja od ćpania, nie zwalajcie wszystkiego na nie. Jedzenie w tych czasach to jest kurwa syf jak chuj, ludzie zapominają że organizm musi mieć z czego się odbudowywać, że jak ktoś tydzień leci i zje 3 snickersy przez ten czas to teksty lecą "ale ty jesteś mocny" itd.
Tak, mocny... Dopóki organizm jeszcze jest w stanie się szybko regenerować, nie biorąc witamin (i tu nie mówię o tych śmiesznych dawkach, które nam wmawiają), nie dostarczając odpowiednich warunków naszemu ciału ono zaczyna się buntować niestety. Znam ludzie takich jak ja (dodam że dobieram sobie znajomych na moje podobieństwo, kocham siebie więc to najlepsze wyjście bo sam ze sobą się świetnie dogaduje), którzy potrafili od 2010 do teraz lecieć dziennie na mefie i uwierzcie, cera gładka bez wypieków itd. zęby całe, nawet próchnica spierdoliła (uznała pewnie, że nie ma tam warunków do życia, powiedział makebe jadąc przez Polskę do Niemiec na socjal)
Jesteśmy tym co jemy i mamy ogromny wpływ na nas i naszych bliskich.
🫰
Tak, mocny... Dopóki organizm jeszcze jest w stanie się szybko regenerować, nie biorąc witamin (i tu nie mówię o tych śmiesznych dawkach, które nam wmawiają), nie dostarczając odpowiednich warunków naszemu ciału ono zaczyna się buntować niestety. Znam ludzie takich jak ja (dodam że dobieram sobie znajomych na moje podobieństwo, kocham siebie więc to najlepsze wyjście bo sam ze sobą się świetnie dogaduje), którzy potrafili od 2010 do teraz lecieć dziennie na mefie i uwierzcie, cera gładka bez wypieków itd. zęby całe, nawet próchnica spierdoliła (uznała pewnie, że nie ma tam warunków do życia, powiedział makebe jadąc przez Polskę do Niemiec na socjal)
Jesteśmy tym co jemy i mamy ogromny wpływ na nas i naszych bliskich.
🫰
Lepiej jest przeżyć rok życiem tygrysa, niż 20 lat życiem żółwia.