Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Czy wierzysz w rzeczy nadprzyrodzone? -01/06
06.01.2024, 20:10
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 06.01.2024, 20:34 przez dzwudziesty.)
Ej hamuj się trochę co, gdzie niby ja narzucam komuś swoją wiarę i mówię komuś w co ma wierzyć a w co nie? Napisałem tylko, że skoro wierzysz w Boga to wierzysz w całą jego otoczkę wiara w szatana, demony kuszenie i zwodzenie. Co ma do tego gruby pedofil z a ambony do tego wspólnego, ja wierzę w Boga nie w kościół i nie łykami niczego bo nie chodze do kościoła.
Skoro studiowałeś powinieneś wiedzieć,że istnienie bezcielesnych, niewidocznych złych bytów i demonów jest prawda wiary pisma świętego.
I nie tak nerwowo, nie jesteśmy świniami w chlewie tylko prowadzimy konwersacje.
Istnienie duchowych, bezcielesnych istot, które Pismo Święte nazywa zazwyczaj „aniołami” jest prawdą wiary.
Skoro studiowałeś powinieneś wiedzieć,że istnienie bezcielesnych, niewidocznych złych bytów i demonów jest prawda wiary pisma świętego.
I nie tak nerwowo, nie jesteśmy świniami w chlewie tylko prowadzimy konwersacje.
Istnienie duchowych, bezcielesnych istot, które Pismo Święte nazywa zazwyczaj „aniołami” jest prawdą wiary.