Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Czy wierzysz w rzeczy nadprzyrodzone? -01/06
06.01.2024, 23:58
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 06.01.2024, 23:59 przez wiadomix.
Powód edycji: przecinek
)
Szczerze? myślałem wczoraj wieczorem żeby taki wątek tutaj założyć. Widzę że koleżanka mnie ubiegła.
Nadprzyrodzone to trochę szeroki zakres pytania. Ja bym bardziej to określił jako zjawiska paranormalne. Coś co odbiega od schematu, wyższe stany świadomości, uczucie bycia jednością z tym czymś co niektórzy nazywają bogiem.
Wierzę w to że gdzieś tam we wszechświecie,jeśli tak naprawdę istnieje,istnieją też jakieś inne zamieszkałe planety. Inne wymiary jak najbardziej. Ten kto interesował się molekułą duszy wie o co chodzi. Tak że tak, jak najbardziej.
Pozdrawiam.
Nadprzyrodzone to trochę szeroki zakres pytania. Ja bym bardziej to określił jako zjawiska paranormalne. Coś co odbiega od schematu, wyższe stany świadomości, uczucie bycia jednością z tym czymś co niektórzy nazywają bogiem.
Wierzę w to że gdzieś tam we wszechświecie,jeśli tak naprawdę istnieje,istnieją też jakieś inne zamieszkałe planety. Inne wymiary jak najbardziej. Ten kto interesował się molekułą duszy wie o co chodzi. Tak że tak, jak najbardziej.
Pozdrawiam.
Ja tak naprawdę nie istnieję.
Choruję na schizofrenie paranoidalną a to co piszę,to tylko wytwór mojej chorej wyobraźni.
Tak poza tym to ćpuny do wora,a wór do jeziora.
Choruję na schizofrenie paranoidalną a to co piszę,to tylko wytwór mojej chorej wyobraźni.
Tak poza tym to ćpuny do wora,a wór do jeziora.