Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
CZY WRAKI ĆPUŃSKIE WARTO RATOWAĆ?
15.01.2024, 13:56
Wiem jak jest, dlatego mówie stworzyć możliwość, ale nic na siłe, żadnego przekonywania i wychodzenia z inicjatywą. Najlepiej to przyśpieszyć wgl. rozwój jego uzależnienia tzw. akceleracja - bo 3cmc można wpierdalalać i lata bo organizm się przystosuje i będzie znośnie, ale daj ćpunowi mdphp i alfe od ducha to nie powstrzyma się, z braku innych rzeczy będzie wpierdalać to co ma a potem dopiero poczuje skutki uzależnienia przy zwale
Przynajmniej na mnie to podziałało w ten sposób, co prawda mdphp musiałem vapewać i z grzybami pomieszać ale zapadło w pamięć... xD
Ludzie się nie zmieniają jeśli totalnie nie muszą, gdy ich sytacja nie jest już naprawde nie do zniesienia - więc nie ma co poprawiać ich sytacji a nawet lepiej ją pogorszyć, o ile jest się świadomym że wyjścia wtedy są dwa. Albo zacznie się leczyć, albo jebnie sobie w łeb
Przynajmniej na mnie to podziałało w ten sposób, co prawda mdphp musiałem vapewać i z grzybami pomieszać ale zapadło w pamięć... xD
Ludzie się nie zmieniają jeśli totalnie nie muszą, gdy ich sytacja nie jest już naprawde nie do zniesienia - więc nie ma co poprawiać ich sytacji a nawet lepiej ją pogorszyć, o ile jest się świadomym że wyjścia wtedy są dwa. Albo zacznie się leczyć, albo jebnie sobie w łeb