Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Jaki portfel dla kryptowalut?
17.01.2024, 05:18
Biały Miś
Tym bardziej, że policja poluje głównie na vendorów i w dupie mają takiego kota czy innego zwierzaka, który raz czy dwa razy na miesiąc kupuje dychę klefa żeby zwalić sobie konia w sobotę.
Owszem, zamawiając 100+ miej się na baczności, ale to też wcale nie oznacza, że idąc do paczkomatu trzeba zakładać sztucznego wąsa.
Osobiście od 2016 korzystam tak samo z 4coins i przez te wszystkie lata nie miałem ani jednego wezwania, a bardzo miła pani policjantka, która kiedyś na mieście podczas kontroli znalazła u mnie 2 gr mefedronu i nakazała mi go wysypać do kałuży nawet mnie nie spisując, tylko mnie w tym przekonaniu utwierdziła😎
Serio, zmawiając drobnicę bez sensu jest obwarowywać transakcję dodatkowymi kosztami
Nie przetłumaczysz. Galareta
Z jednej strony dobrze, że każdy dba o bezpieczeństwo, jednak w większości przypadków jest to całkowity przerost formy nad treścią.Tym bardziej, że policja poluje głównie na vendorów i w dupie mają takiego kota czy innego zwierzaka, który raz czy dwa razy na miesiąc kupuje dychę klefa żeby zwalić sobie konia w sobotę.
Owszem, zamawiając 100+ miej się na baczności, ale to też wcale nie oznacza, że idąc do paczkomatu trzeba zakładać sztucznego wąsa.
Osobiście od 2016 korzystam tak samo z 4coins i przez te wszystkie lata nie miałem ani jednego wezwania, a bardzo miła pani policjantka, która kiedyś na mieście podczas kontroli znalazła u mnie 2 gr mefedronu i nakazała mi go wysypać do kałuży nawet mnie nie spisując, tylko mnie w tym przekonaniu utwierdziła😎
Serio, zmawiając drobnicę bez sensu jest obwarowywać transakcję dodatkowymi kosztami
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?