Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Best od choice
20.01.2024, 14:15
"kryształ" jako oznaczenie ogólne, jak ktoś mi wyjeżdża z takim czymś, on nie wie co to jest, wie tylko że kryształ ... później lament, to nie klepie itp. tylko jak sebix jednego dnia bierze od Dawida z bramy farbowane 4cmc a następnego dnia od kurwa jakiejś typiary mefa i tak za każdym razem miesza to nie dziwota, że jego system nagrody jest rozjebany przez taki koktajl i wreszcie przestaje cokolwiek klepać.
Druga sprawa i najważniejsza... Wszystko jest w głowie, mózg idzie wytrenować, co mam na myśli ? Uświadomienie sobie na ciężkiej zwale, że to tylko chwilowe stany depresyjne, emocjonalne wywołane na własną odpowiedzialność, które ustaną gdy tylko "magazynek" się uzupełni . Bardzo dużo dają witaminy i odpowiedni styl życia, jeśli dbasz o siebie, może nie będzie to jak ten "pierwszy raz" ale spokojnie w jakimś tam punkcie poczujemy się jak kiedyś przy odpowiedniej substancji.
Druga sprawa i najważniejsza... Wszystko jest w głowie, mózg idzie wytrenować, co mam na myśli ? Uświadomienie sobie na ciężkiej zwale, że to tylko chwilowe stany depresyjne, emocjonalne wywołane na własną odpowiedzialność, które ustaną gdy tylko "magazynek" się uzupełni . Bardzo dużo dają witaminy i odpowiedni styl życia, jeśli dbasz o siebie, może nie będzie to jak ten "pierwszy raz" ale spokojnie w jakimś tam punkcie poczujemy się jak kiedyś przy odpowiedniej substancji.
Lepiej jest przeżyć rok życiem tygrysa, niż 20 lat życiem żółwia.
Wiadomości w tym wątku |
Best od choice - przez Lukas1985 - 20.01.2024, 11:36
RE: Best od choice - przez Biały Miś - 20.01.2024, 14:15
|