Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Macie jakieś sposoby na wazokonstrykcję?
22.01.2024, 11:25
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 22.01.2024, 11:36 przez kot_kreskowy.)
Lukas1985
Nie przypominam sobie abym Cię gdziekolwiek obraził a tym bardziej przepraszał.
Nie cukruj sobie bo nie jesteś tak zajebisty jak o sobie myślisz kłamczuszku.
Nie wysłałem Ci nigdy kartki urodzinowej ani tym bardziej wiadomości pw z przeprosinami, a wszystkie nasze rozmowy są widoczne w postach na forum, dzięki czemu pozostaję transparentnym tak bardzo, że aż przezroczystym.
Chciałeś mnie teraz zdyskredytować a wyszedłeś na kłamczuszka.
Ponadto skupiam się nad meritum posta i właśnie dlatego napisałem, że w takim przypadku leczenie objawowe(paliatywne) mija się z celem.
A określenie "padło Ci na mózg" użyłem jako swego rodzaju przenośnię, wiec się tam nie zesraj😘 bo zawsze miałem Cie za inteligentnego człowieka i to się nie zmieniło.
Pozdro
Nie przypominam sobie abym Cię gdziekolwiek obraził a tym bardziej przepraszał.
Nie cukruj sobie bo nie jesteś tak zajebisty jak o sobie myślisz kłamczuszku.
Nie wysłałem Ci nigdy kartki urodzinowej ani tym bardziej wiadomości pw z przeprosinami, a wszystkie nasze rozmowy są widoczne w postach na forum, dzięki czemu pozostaję transparentnym tak bardzo, że aż przezroczystym.
Chciałeś mnie teraz zdyskredytować a wyszedłeś na kłamczuszka.
Ponadto skupiam się nad meritum posta i właśnie dlatego napisałem, że w takim przypadku leczenie objawowe(paliatywne) mija się z celem.
A określenie "padło Ci na mózg" użyłem jako swego rodzaju przenośnię, wiec się tam nie zesraj😘 bo zawsze miałem Cie za inteligentnego człowieka i to się nie zmieniło.
Pozdro
NIE dla OPIO !!!
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?
#Pudzilla#Ferdzio#ktonastępny?