Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Hexen Analogue - Opinie o produkcie.
26.01.2024, 19:18
(Ten post był ostatnio modyfikowany: 26.01.2024, 19:20 przez kurvvisko.
Powód edycji: Uzupełnienie
)
Moje pierwsze zamówienie od Pana Escobara i na razie ocenię tylko wstęp, po testach dam recenzję.
Byłem trochę natrętny, ale to było pierwsze moje zamówienie, więc pytałem o głupoty, zatem Panie Escobar proszę mi wybaczyć, początki zawsze są najgorsze
Paka doleciała szybko, a pakowanie to mistrzostwo świata. Już chciałem tym jebnąć w pizdu, bo ja nie mam do takich rzeczy cierpliwości
Dlaczego ten produkt? Bo wyczytałem tu masę pozytywnych opinii na jego temat.
Pierwsza malutka linia za mną i na ten moment jest dobrze, zobaczymy co dalej będzie.
Byłem trochę natrętny, ale to było pierwsze moje zamówienie, więc pytałem o głupoty, zatem Panie Escobar proszę mi wybaczyć, początki zawsze są najgorsze
Paka doleciała szybko, a pakowanie to mistrzostwo świata. Już chciałem tym jebnąć w pizdu, bo ja nie mam do takich rzeczy cierpliwości
Dlaczego ten produkt? Bo wyczytałem tu masę pozytywnych opinii na jego temat.
Pierwsza malutka linia za mną i na ten moment jest dobrze, zobaczymy co dalej będzie.
Podstawą odwagi w byciu sobą jest odwaga w byciu nielubianym.
Jeżeli przestanie mieć znaczenie, co ludzie myślą o tobie - sięgniesz po wolność