Forum TOR
Już teraz zapraszamy na nasze forum w sieci TOR.dopal67vkvim2qxc52cgp3zlmgzz5zac6ikpz536ehu7b2jed33ppryd.onion
Kopiuj adres
Najstraszniejsza rzecz jaką widziałeś/przeżyłeś poschizowany?
Jacyś ludzie w kapturach w srodku lasu, zbliżający sie do mnie ze wszystkich stron - ale tylko wtedy gdy ja sie poruszalem. Jak sie zatrzymywałem, to zamierali w bezruchu, wręcz rozmywali się i wtapiali się w drzewa i wszystko inne. Pomijając że chyba wiecie jaki się ma sokoli wzrok na X dniu ciągu na stymulantach, to robiłem naprawde pojebane fikołki, wspinałem się na drzewa i nie wiadomo co jeszcze, żeby spróbować zobaczyć tych "ludzi" w ruchu podczas gdy ja jestem w miejscu. Chyba ze 3 godziny mi tak zeszły aż w końcu stamtąd uciekłem.
Kiedyś tam, też na ciągu na amfetaminie 438384 dni, idac całkowicie w ciemnosci do łazienki, zobaczylem jakąś taka pólprzezroczysta kolorową "mgłę" w przedpokoju, która kurwa po prostu tak sie nagle pojawila, przede mną. Straszne niby samo w sobie to nie jest, ale mi to się zmaterializowało przed oczami bedac okrutnie wyjebanym, tak sie wystraszylem - głównie przez element zaskoczenia - że zajebałem kopniaka w te "mgle" i sie ona rozpłynęła a następne pół nocy po tym wydarzeniu zastanawialem się "co ja kurwa robie" i zakonczyłem maraton XD
Kiedyś tam, też na ciągu na amfetaminie 438384 dni, idac całkowicie w ciemnosci do łazienki, zobaczylem jakąś taka pólprzezroczysta kolorową "mgłę" w przedpokoju, która kurwa po prostu tak sie nagle pojawila, przede mną. Straszne niby samo w sobie to nie jest, ale mi to się zmaterializowało przed oczami bedac okrutnie wyjebanym, tak sie wystraszylem - głównie przez element zaskoczenia - że zajebałem kopniaka w te "mgle" i sie ona rozpłynęła a następne pół nocy po tym wydarzeniu zastanawialem się "co ja kurwa robie" i zakonczyłem maraton XD